Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C. Looser Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
F.C. Looser PARADISE UTD
532mod_01 Tactiek 532dmvol2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
63.3 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Olăroiu onderschept slim de pass. Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wanczyk met een snelle inworp. Sunyovszky geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cuervo Simón rent richting de bal. Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Caragiale geeft een hoge lob. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Barroso bokst de bal weg.

10e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Tomalik geeft een lange en hoge pass. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - PARADISE UTD 1:0

13e minuut.
Tomalik met de inworp. Stângă probeert naar een medespeler te passen. Toure is nu in balbezit. Toure haalt uit met een fantastische trap. Wanczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Adamopoulos speelt de bal door. Wanczyk met een sublieme pass. Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón geeft een hoge lob. Jankowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu begaat een overtreding. Jankowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadarkiewicz wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Jankowiak passt de bal in één keer door. Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón speelt de bal door. Mitrea rent richting de bal. Mitrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Olăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak schiet op doel. Bombielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuervo Simón met de inworp. Nadarkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Adamopoulos passt de bal met de wreef. Sunyovszky met een sublieme pass. Mitrea rent richting de bal. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Grzesiak onderschept slim de pass. Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz speelt de bal door. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 62%, PARADISE UTD 38%.
F.C. Looser - PARADISE UTD 1:0

46e minuut.
Dănceanu komt het veld opgelopen. Popescu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Stângă rent richting de bal. Iorga rent richting de bal. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Iorga draait met de bal, schiet en ... Barroso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - PARADISE UTD 2:0

56e minuut.
Misiak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stângă. Misiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Misiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sunyovszky rent richting de bal. Sunyovszky geeft een lange en hoge pass. Mitrea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk geeft een lange en hoge pass. Jankowiak kopt de bal weg. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - PARADISE UTD 2:1

66e minuut.
Klungelig pakt Sunyovszky de bal. Popescu onderschept slim de pass. Popescu passt de bal in één keer door. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jankowiak kopt de bal weg. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky geeft een hoge lob. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz bokst de bal weg.

72e minuut.
Dănceanu speelt de bal door. Misiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă draait met de bal, schiet en ... Barroso probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Toure speelt de bal door. Stângă is nu in balbezit. Stângă speelt de bal door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - PARADISE UTD 3:1

80e minuut.
Dănceanu geeft de bal voor. Maghiran kopt de bal weg. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - PARADISE UTD 4:1

84e minuut.
Popescu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunyovszky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cuervo Simón is nu in balbezit. Stângă onderschept slim de pass. Stângă passt de bal zonder na te denken. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 62%, PARADISE UTD 38%.
F.C. Looser - PARADISE UTD 4:1