Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RKS TUDOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6778
RKS TUDOR GangBangers FC
!-343! Tactiek juniory4(edit)
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda geeft de bal voor. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollmops onderschept slim de pass. Rollmops geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Čengić geeft een lange en hoge pass. Spinu kopt de bal weg. Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Liesch rent richting de bal. Liesch geeft een lange en hoge pass. Felicio kopt de bal weg. Penedo is nu in balbezit. Penedo schiet op doel. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniakowski geeft een lange en hoge pass. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 53%, GangBangers FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS TUDOR - GangBangers FC 0:0

46e minuut.
Cuenca komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Penedo heeft problemen om de bal te vangen. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Penedo rent richting de bal. Penedo draait met de bal, schiet en ... Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Rollmops speelt de bal door. Čengić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Zachęta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - GangBangers FC 1:0

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Maruda de bal onder controle te krijgen. Felicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Felicio probeert naar een medespeler te passen. Penedo heeft problemen om de bal te vangen. Penedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS TUDOR - GangBangers FC 1:1

77e minuut.
Birling heeft problemen om de bal te vangen. Rollmops rent richting de bal. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - GangBangers FC 2:1

78e minuut.
Birling speelt de bal door. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Onteniente maakt een afschuwelijke overtreding. Onteniente krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Maruda is nu in balbezit. Maruda geeft een hoge lob. Kunicki rent richting de bal. Faigl onderschept slim de pass. Faigl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Woźniakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek passt de bal zonder na te denken. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca schiet op doel. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Čengić de bal onder controle te krijgen. Faigl is nu in balbezit. Faigl passt de bal zonder na te denken. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Onteniente met een sublieme pass. Faigl rent richting de bal. Faigl passt de bal in één keer door. Kalwara rent richting de bal. Kalwara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rollmops kan de bal niet met de borst controleren. Zachęta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rollmops kan de bal niet met de borst controleren. Rollmops schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 44%, GangBangers FC 56%.
RKS TUDOR - GangBangers FC 2:1