Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baby Shark Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1130
Baby Shark Little Star
Đảo chân Tactiek Eagle
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten slecht
matig Passen solide
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas geeft de bal voor. Brenet springt en kopt de bal. Daar is Kroonburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroonburg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Xuân Trung geeft de bal voor. Brenet heeft problemen om de bal te vangen. Vilovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet onderschept slim de pass. Brenet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Staelens geeft een hoge lob. Vila kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoài Bắc de bal. Brenet rent richting de bal. Brenet haalt uit met een fantastische trap. Yakovlev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hưng Ðạo is nu in balbezit. Grivas onderschept slim de pass. Grivas passt de bal zonder na te denken. Kroonburg rent richting de bal. Kroonburg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brenet verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet geeft een lange en hoge pass. Westwood controleert de bal met de borst. Kroonburg rent richting de bal. Kroonburg draait met de bal, schiet en ... Yakovlev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
van Nieuwkercke probeert naar een medespeler te passen. Khánh Nam is nu in balbezit. Khánh Nam speelt de bal door. Boczko is nu in balbezit. Boczko draait met de bal, schiet en ... Vitomir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby Shark 61%, Little Star 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baby Shark - Little Star 0:0

61e minuut.
Serventi met een snelle inworp. Hưng Ðạo rent richting de bal. Brenet begaat een overtreding. Brenet krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bizarri rent richting de bal. Bizarri geeft een hoge lob. van Nieuwkercke kopt de bal weg. Vila is nu in balbezit. Vila haalt uit met een fantastische trap. Yakovlev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Makarević heeft problemen om de bal te vangen. Makarević passt de bal met de wreef. Hưng Ðạo is nu in balbezit. Hưng Ðạo geeft een hoge lob. Khánh Nam kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vitomir met een sublieme pass. Grivas kopt de bal weg. Daar is Bizarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
van Nieuwkercke kopt de bal weg. Boczko rent richting de bal. Szeja is nu in balbezit. Szeja draait met de bal, schiet en ... Vitomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby Shark - Little Star 1:0

85e minuut.
Bizarri geeft de bal voor. Talyani probeert de bal aan de voet te houden. Vila rent richting de bal. Vila geeft de bal voor. Brenet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby Shark 60%, Little Star 40%.
Baby Shark - Little Star 1:0