Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 01:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Mítico Jones Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4896
Atlético Jones HKS Hutnik 1957
5-2-2-W Tactiek 442
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Michnowicz geeft de bal voor. Büscher rent richting de bal. Icardi verovert de bal door een tackle van achteren. Icardi schiet op doel. Hitzlsperger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mansilla is nu in balbezit. Mansilla geeft een lange en hoge pass. Trojanovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann onderschept slim de pass. Baumann schiet op doel. Rau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann speelt de bal door. Bożeszkowski met een sublieme pass. Lilić is nu in balbezit. Lilić schiet op doel. Rau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bożeszkowski met een sublieme pass. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanovič begaat een overtreding. Lilić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Umaña is nu in balbezit. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski speelt de bal door. Petrényi rent richting de bal. Petrényi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Deviren met een sublieme pass. Baumann met een sublieme pass. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić draait met de bal, schiet en ... Rau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - HKS Hutnik 1957 1:0

43e minuut.
Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bożeszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lilić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - HKS Hutnik 1957 2:0

44e minuut.
Mansilla speelt de bal door. Daar is Lilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilić met een sublieme pass. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 53%, HKS Hutnik 1957 47%.
Atlético Jones - HKS Hutnik 1957 2:0

46e minuut.
Zduniec heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec passt de bal zonder na te denken. Chaberek rent richting de bal. Baumann is nu in balbezit. Baumann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Michnowicz passt de bal met de wreef. Icardi is nu in balbezit. Büscher rent richting de bal. Icardi verovert de bal door een tackle van achteren. Icardi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Stubiński geeft een hoge lob. Mansilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansilla passt de bal zonder na te denken. Lilić is nu in balbezit. Lilić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stefanelli onderschept slim de pass. Stefanelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stubiński met een snelle inworp. Mansilla geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kisiris met een sublieme pass. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Baumann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - HKS Hutnik 1957 3:0

89e minuut.
Mansilla is nu in balbezit. Mansilla probeert naar een medespeler te passen. Lilić is nu in balbezit. Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 43%, HKS Hutnik 1957 57%.
Atlético Jones - HKS Hutnik 1957 3:0