Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fotbal Club Iasi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2884
Fotbal Club Iasi C.F.Breaza
Eu Tactiek stage one
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Maravilha is nu in balbezit. Maravilha geeft de bal voor. Shitong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batinica bereikt de bal nog maar net als eerste. Batinica geeft een hoge lob. Holban bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Batinica de bal. Batinica probeert naar een medespeler te passen. Serwotka rent richting de bal. Shitong verovert de bal door een tackle van achteren. Shitong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stachura verovert de bal door een tackle van achteren. Stachura passt de bal zonder na te denken. Kladenský rent richting de bal. Kladenský haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - C.F.Breaza 0:1

22e minuut.
Stachura speelt de bal door. Daar is Urošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urošević passt de bal in één keer door. Kladenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladenský schiet op doel. Aiftincăi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Serwotka speelt de bal door. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal in één keer door. Bratu rent richting de bal. Bratu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kladenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - C.F.Breaza 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 55%, C.F.Breaza 45%.
Fotbal Club Iasi - C.F.Breaza 0:2

49e minuut.
Mormocea passt de bal in één keer door. Kladenský speelt de bal door. Urošević heeft problemen om de bal te vangen. Kladenský rent richting de bal. Kladenský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Fajardo komt het veld opgelopen. Vârtejaru komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bucur geeft de bal voor. Maravilha geeft een lange en hoge pass. Urošević kopt de bal weg. Klungelig pakt Stachura de bal. Stachura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stachura probeert naar een medespeler te passen. Urošević is nu in balbezit. Urošević schiet op doel. Aiftincăi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - C.F.Breaza 0:3

54e minuut.
Zamparini geeft een lange en hoge pass. Bunea speelt de bal door. Urošević is nu in balbezit. Urošević haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kladenský is nu in balbezit. Kladenský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea speelt de bal door. Urošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Urošević haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - C.F.Breaza 0:4

71e minuut.
Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru probeert naar een medespeler te passen. Zamparini heeft problemen om de bal te vangen. Zamparini schiet op doel. Holban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Zamparini probeert de bal aan de voet te houden. Mormocea rent richting de bal. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Kladenský rent richting de bal. Kladenský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bratu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vârtejaru de bal onder controle te krijgen. Mormocea speelt de bal door. Kladenský rent richting de bal. Kladenský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Özkemal rent richting de bal. Özkemal geeft een lange en hoge pass. Stachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachura schiet op doel. Aiftincăi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - C.F.Breaza 0:5

88e minuut.
Inworp. Preoteasa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 67%, C.F.Breaza 33%.
Fotbal Club Iasi - C.F.Breaza 0:5