Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Fc.Poiana Magic Shoot
532 L1 boom Tactiek Wind Turbine
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
40 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 14
79.5 gemiddelde waardering 73.1
brilliant Schieten formidable
incredible Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Chitic rent richting de bal. Triškinas maakt een afschuwelijke overtreding. Chitic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triškinas probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bikšenieks springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Magic Shoot 1:0

3e minuut.
Lukašinskas speelt de bal door. Lekešys kopt de bal weg. Raţă geeft een hoge lob. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Raţă geeft een hoge lob. Mrkaić geeft een lange en hoge pass. Zele geeft een lange en hoge pass. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Magic Shoot 2:0

8e minuut.
Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski geeft de bal voor. Zele geeft een hoge lob. Bikšenieks krijgt zijn hoofd ertegen. Lukašinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Magic Shoot 3:0

13e minuut.
Łubkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nadarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenormand geeft een hoge lob. Bikšenieks maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Triškinas kopt de bal weg. Lekešys is nu in balbezit. Lenormand probeert naar een medespeler te passen. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic draait met de bal, schiet en ... Lukašinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Manzone is nu in balbezit. Lekešys verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Magic Shoot 4:0

18e minuut.
Fermić verovert de bal door een tackle van achteren. Fermić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zele de bal onder controle te krijgen. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fermić geeft een hoge lob. Gayoso probeert naar een medespeler te passen. Lenormand geeft een hoge lob. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... Lukašinskas bokst de bal weg.

22e minuut.
Łubkowski geeft een hoge lob. Inworp. Nadarkiewicz met de inworp. Lenormand geeft de bal voor. Bikšenieks springt en kopt de bal. Lukašinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski geeft een hoge lob. Zele is nu in balbezit. Zele geeft een lange en hoge pass. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chitic controleert de bal met de borst. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski passt de bal met de wreef. Dragomirescu geeft de bal voor. Bikšenieks maakt een snoekduik en kopt de bal. Lukašinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lukašinskas speelt de bal door. Nadarkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Dróżdż de bal. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lukašinskas bokst de bal weg.

30e minuut.
Konaverskis rent richting de bal. Lenormand onderschept slim de pass. Lenormand passt de bal in één keer door. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermić verovert de bal door een tackle van achteren. Fermić geeft een lange en hoge pass. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gayoso geeft een hoge lob. Zele kopt de bal weg. Lenormand is nu in balbezit. Lenormand geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal. Lukašinskas bokst de bal weg.

37e minuut.
Triškinas kopt de bal weg. Devtek rent richting de bal. Manzone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manzone krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nadarkiewicz geeft de bal voor. Mrkaić geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Devtek stond buitenspel. Raţă neemt vlug de vrije trap. Bikšenieks krijgt zijn hoofd ertegen. Lukašinskas bokst de bal weg.

42e minuut.
Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić geeft een hoge lob. Zele kopt de bal weg. Lenormand geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal. Lukašinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 29%, Magic Shoot 71%.
Fc.Poiana - Magic Shoot 4:0

46e minuut.
Girdauskas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gayoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łubkowski. Łubkowski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Klungelig pakt Nadarkiewicz de bal. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho geeft de bal voor. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dróżdż geeft een hoge lob. Daar is Nadarkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Lukašinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Devtek. Goede buitenspelval van de verdediging. Raţă neemt vlug de vrije trap. Bikšenieks springt en kopt de bal. Lukašinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een hoge lob. Barszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Lukašinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Lukašinskas probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz kopt de bal weg. Dragomirescu met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Lukašinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Triškinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis geeft een lange en hoge pass. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Devtek draait met de bal, schiet en ... Madincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Konaverskis de bal. Konaverskis speelt de bal door. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Devtek schiet op doel. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Magic Shoot 4:1

71e minuut.
Dragomirescu geeft de bal voor. Lukašinskas met een sublieme pass. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zele geeft de bal voor. Bikšenieks maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Girdauskas kopt de bal weg. Devtek is nu in balbezit. Triškinas probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu geeft een hoge lob. Bikšenieks springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fermić geeft een lange en hoge pass. Gayoso kopt de bal weg. Lenormand rent richting de bal. Lenormand geeft de bal voor. Bikšenieks springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Manzone geeft een lange en hoge pass. Chitic kan de bal niet met de borst controleren. Łubkowski rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Chitic schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Magic Shoot 5:1

83e minuut.
Konaverskis passt de bal zonder na te denken. Girdauskas is nu in balbezit. Manzone maakt een afschuwelijke overtreding. Manzone krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 26%, Magic Shoot 74%.
Fc.Poiana - Magic Shoot 5:1