Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Sanderland Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2232
FC Sanderland Võru United
taktika Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


10e minuut.
Vaherna met de inworp. Tombak is nu in balbezit. Tombak passt de bal in één keer door. Kangro is nu in balbezit. Kangro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meri neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lagrange kan de bal niet met de borst controleren. Triipan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 0:1

17e minuut.
Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak verovert de bal door een tackle van achteren. Tombak geeft een lange en hoge pass. Kangro rent richting de bal. Kangro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Neves probeert de bal aan de voet te houden. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna geeft een lange en hoge pass. Triipan rent richting de bal. Triipan schiet op doel. Sarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 79%, Võru United 21%.
FC Sanderland - Võru United 0:1

46e minuut.
Katers bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerbić rent richting de bal. Koplik verovert de bal door een tackle van achteren. Katers is nu in balbezit. Katers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Meri rent richting de bal. Meri geeft een hoge lob. Triipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Triipan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 0:2

51e minuut.
Pelt kopt de bal weg. Kangro is nu in balbezit. Neves schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neves krijgt een gele kaart. Kangro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koplik met een snel genomen vrije trap. Triipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Triipan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Triipan passt de bal met de wreef. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak probeert naar een medespeler te passen. Triipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Triipan draait met de bal, schiet en ... Sarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Koplik onderschept slim de pass. Koplik speelt de bal door. Tombak probeert naar een medespeler te passen. Katers bereikt de bal nog maar net als eerste. Katers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vaherna is nu in balbezit. Triipan rent richting de bal. Puştea maakt een afschuwelijke overtreding. Puştea krijgt een gele kaart. Triipan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tombak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kangro is nu in balbezit. Kangro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jerbić is nu in balbezit. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri speelt de bal door. Kangro is nu in balbezit. Kangro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tombak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puştea de bal. Triipan is nu in balbezit. Triipan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 73%, Võru United 27%.
FC Sanderland - Võru United 0:2