Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ParmaBv Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7176
ParmaBv BAD
Normal Tactiek ftt
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 30.5
outstanding Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Schitelea geeft een hoge lob. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson met een sublieme pass. Vag rent richting de bal. Vag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Doeltrap. Zaharia met een harde bal richting middenveld. Płonowski kopt de bal weg. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grozăvescu speelt de bal door. Simonet rent richting de bal. Simonet passt de bal zonder na te denken. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Budziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Oman de bal. Oman met een sublieme pass. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 1:0

21e minuut.
Matheson heeft problemen om de bal te vangen. Matheson probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos onderschept slim de pass. Copos haalt uit met een fantastische trap. Zaharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vag rent richting de bal. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 2:0

23e minuut.
Budziński onderschept slim de pass. Budziński geeft de bal voor. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag draait met de bal, schiet en ... Zaharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 3:0

26e minuut.
Stamatoiu speelt de bal door. Simonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonet met een sublieme pass. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. Zaharia bokst de bal weg.

28e minuut.
Oman met de inworp. Copos rent richting de bal. Copos geeft een lange en hoge pass. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Conta de bal. Zaharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jovánczai rent richting de bal. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Kominek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Oman is nu in balbezit. Oman probeert naar een medespeler te passen. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel. Zaharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 4:0

38e minuut.
Szolomayer met een sublieme pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovánczai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jovánczai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 29%, BAD 71%.
ParmaBv - BAD 4:0

48e minuut.
Płonowski speelt de bal door. Klungelig pakt Oman de bal. Oman geeft een hoge lob. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag haalt uit met een fantastische trap. Zaharia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Zaharia probeert naar een medespeler te passen. Simonet speelt de bal door. Vag is nu in balbezit. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 5:0

50e minuut.
Matheson geeft de bal voor. Oman rent richting de bal. Oman met een sublieme pass. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 6:0

55e minuut.
Oman heeft problemen om de bal te vangen. Oman met een sublieme pass. Copos rent richting de bal. Vag rent richting de bal. Vag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 7:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zaharia niet meer kan verder spelen. Cosma komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Oman rent richting de bal. Oman passt de bal met de wreef. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sfeclă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Budziński rent richting de bal. Budziński geeft een hoge lob. Vag krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Oman met de inworp. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ... Cosma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 8:0

71e minuut.
Płonowski met een sublieme pass. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson passt de bal in één keer door. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vag rent richting de bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag rent richting de bal. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 9:0

77e minuut.
Oman rent richting de bal. Oman passt de bal zonder na te denken. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 10:0

88e minuut.
Vag rent richting de bal. Conta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vag raakt geblesseerd tijdens het duel. Simonet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oman is nu in balbezit. Oman geeft de bal voor. Vag krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - BAD 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 25%, BAD 75%.
ParmaBv - BAD 11:0