Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 01:00
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Real Club VHS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9132
Real Club VHS KTS Żabcie
NEW TEST Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten matig
matig Passen redelijk
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Civelek passt de bal in één keer door. Galaschek rent richting de bal. Biegalski verovert de bal door een tackle van achteren. Biegalski geeft een lange en hoge pass. Armada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - KTS Żabcie 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski geeft een lange en hoge pass. Armada springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Medalik probeert de bal aan de voet te houden. Armada is nu in balbezit. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. Milion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - KTS Żabcie 2:0

21e minuut.
Verunica rent richting de bal. Biegalski is nu in balbezit. Verunica bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski draait met de bal, schiet en ... Milion bokst de bal weg.

32e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski onderschept slim de pass. Biegalski passt de bal in één keer door. Armada heeft problemen om de bal te vangen. Armada draait met de bal, schiet en ... Milion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Avihaiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Niţă rent richting de bal. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zakroum verovert de bal door een tackle van achteren. Biegalski rent richting de bal. Zakroum begaat een overtreding. Zakroum krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Galaschek is nu in balbezit. Verunica onderschept slim de pass. Verunica speelt de bal door. Armada rent richting de bal. Armada haalt uit met een fantastische trap. Milion bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - KTS Żabcie 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 40%, KTS Żabcie 60%.
Real Club VHS - KTS Żabcie 3:0

51e minuut.
Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă passt de bal met de wreef. Civelek met een sublieme pass. Bollaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollaín passt de bal zonder na te denken. Milion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Doeltrap. Taşkıner komt het veld opgelopen. Kopaczka komt het veld opgelopen. Zacharski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Civelek probeert de bal met de borst te controleren. Civelek geeft de bal voor. Christodimitropoulos kan de bal niet met de borst controleren. Bollaín rent richting de bal. Bollaín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fana is nu in balbezit. Bohălţeanu onderschept slim de pass. Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. Verunica heeft problemen om de bal te vangen. Verunica geeft de bal voor. Zacharski bokst de bal weg. Biegalski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - KTS Żabcie 4:0

70e minuut.
Bollaín is nu in balbezit. Bollaín geeft een lange en hoge pass. Civelek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biegalski rent richting de bal. Biegalski geeft een lange en hoge pass. Paal!

75e minuut.
Kopaczka probeert de bal aan de voet te houden. Verunica kopt de bal weg. Klungelig pakt Armada de bal. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 36%, KTS Żabcie 64%.
Real Club VHS - KTS Żabcie 4:0