Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol_Cap Arquitectos Unidos
Aguada Tactiek 24
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 30.1
good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carámbula bereikt de bal nog maar net als eerste. Carámbula passt de bal zonder na te denken. Watson is nu in balbezit. Watson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Trávníček met een snelle inworp. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi passt de bal in één keer door. Watson is nu in balbezit. Watson haalt uit met een fantastische trap. Belassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Oldoine verovert de bal door een tackle van achteren. Berrutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrutti geeft een lange en hoge pass. Brum is nu in balbezit. Brum schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta onderschept slim de pass. Flinta geeft een hoge lob. Robertson rent richting de bal. Robertson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Burgos Suárez probeert naar een medespeler te passen. Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta passt de bal in één keer door. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez met een sublieme pass. Flinta met een sublieme pass. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 34%, Arquitectos Unidos 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peñarol_Cap - Arquitectos Unidos 0:0

48e minuut.
Trávníček rent richting de bal. Trávníček geeft de bal voor. Klungelig pakt Robertson de bal. Robertson schiet op doel. Belassi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Arquitectos Unidos 1:0

59e minuut.
Pastrana passt de bal zonder na te denken. Solnica rent richting de bal. Burgos Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burgos Suárez krijgt een gele kaart. Solnica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solnica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Misso rent richting de bal. Brum onderschept slim de pass. Brum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson passt de bal in één keer door. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Arquitectos Unidos 2:0

79e minuut.
Laudisio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flinta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Watson springt en kopt de bal. Belassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Arquitectos Unidos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 41%, Arquitectos Unidos 59%.
Peñarol_Cap - Arquitectos Unidos 3:0