Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: V cup
  • Stadion: Smashers Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3338
Smashers V
Bursucel o ia pe Tactiek 3
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen solid


19e minuut.
Parască probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie passt de bal zonder na te denken. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Eremia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:1

30e minuut.
Eremia met een harde bal richting middenveld. Arsenie kopt de bal weg. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Spiridon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 60%, V 40%.
Smashers - V 0:1

59e minuut.
Pokrovac passt de bal met de wreef. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rebollo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fernández Rebollo krijgt een gele kaart. Blejan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Dolha speelt de bal door. Liga rent richting de bal. Blejan rent richting de bal. Liga rent richting de bal. Liga schiet op doel. Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ... Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:2

71e minuut.
Beteringhe geeft de bal voor. Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bocaş de bal. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. Eremia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blejan is nu in balbezit. Blejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:3

77e minuut.
Eremia probeert naar een medespeler te passen. Arsenie kopt de bal weg. Lenčák rent richting de bal. Blejan onderschept slim de pass. Blejan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eremia met een harde bal richting middenveld. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dolha geeft de bal voor. Lenčák kan de bal niet met de borst controleren. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:4

87e minuut.
Fernández Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha geeft een lange en hoge pass. Blejan rent richting de bal. Blejan schiet op doel. Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 60%, V 40%.
Smashers - V 0:5