Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SPORT WIELUŃ Katevoo Ostrowiec Św.
4-4-2 Tactiek ktw24
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Palizas rent richting de bal. Palizas speelt de bal door. Paras rent richting de bal. Lamparski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamparski schiet op doel. Rżeński bokst de bal weg.

4e minuut.
Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń heeft problemen om de bal te vangen. Rosłoń passt de bal in één keer door. Alboino rent richting de bal. Alboino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kądzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kądzior passt de bal in één keer door. Alboino is nu in balbezit. Alboino geeft een hoge lob. Rosłoń springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pecina probeert naar een medespeler te passen. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń passt de bal in één keer door. Posanow geeft de bal voor. Alboino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pecina kopt de bal weg. Kanar rent richting de bal. Alboino onderschept slim de pass. Alboino draait met de bal, schiet en ... Zarycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Katevoo Ostrowiec Św. 1:0

21e minuut.
Nośka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Katevoo Ostrowiec Św. 2:0

22e minuut.
Rosłoń passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hołowczyc met een snelle inworp. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pecina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecina geeft een lange en hoge pass. Rosłoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alboino rent richting de bal. Alboino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Posanow neemt de hoekschop. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Katevoo Ostrowiec Św. 3:0

28e minuut.
Zarycki geeft een hoge lob. Lamparski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas is nu in balbezit. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zyguła de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
González kopt de bal weg. Alboino rent richting de bal. Kanar is nu in balbezit. Rosłoń onderschept slim de pass. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grenda komt het veld opgelopen. Cysarz komt het veld opgelopen. Linetty komt het veld opgelopen. Smuda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 38%, Katevoo Ostrowiec Św. 62%.
KS SPORT WIELUŃ - Katevoo Ostrowiec Św. 3:0

62e minuut.
Doeltrap. Rochacki komt het veld opgelopen. Luśnia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pecina geeft de bal voor. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas verovert de bal door een tackle van achteren. Palizas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Wiśniewski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka probeert naar een medespeler te passen. Grenda is nu in balbezit. Daar is Grenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zarycki kopt de bal weg. Cugowski rent richting de bal. Palizas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cugowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pecina wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 37%, Katevoo Ostrowiec Św. 63%.
KS SPORT WIELUŃ - Katevoo Ostrowiec Św. 3:0