Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steauarucar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1883
steauarucar Cămătari sibieni
541 Tactiek 422asas
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten formidable
average Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kałkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bohălţeanu de bal. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kustura probeert naar een medespeler te passen. Genovelis is nu in balbezit. Genovelis passt de bal zonder na te denken. Lascu is nu in balbezit. Lascu draait met de bal, schiet en ... Iacomi bokst de bal weg.

12e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Lascu is nu in balbezit. Lascu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lascu rent richting de bal. Lascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Cămătari sibieni 0:1

30e minuut.
Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Aloia probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sadlok zal de hoekschop nemen. Vitagliano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sadlok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balint komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Vitagliano probeert de bal aan de voet te houden. Balint is nu in balbezit. Balint passt de bal zonder na te denken. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki met een sublieme pass. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aloia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kałkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Vitagliano de bal. Vitagliano passt de bal met de wreef. Lascu rent richting de bal. Lascu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 61%, Cămătari sibieni 39%.
steauarucar - Cămătari sibieni 0:1

47e minuut.
Genovelis passt de bal zonder na te denken. Daar is Kałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałkowski passt de bal met de wreef. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu draait met de bal, schiet en ... Iacomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Cămătari sibieni 0:2

50e minuut.
Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki passt de bal zonder na te denken. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu schiet op doel. Iacomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Balint kopt de bal weg. Kałkowski is nu in balbezit. Kałkowski passt de bal in één keer door. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Cămătari sibieni 0:3

58e minuut.
Świder is nu in balbezit. Świder geeft de bal voor. Aloia kopt de bal weg. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki geeft een hoge lob. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Iacomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kustura rent richting de bal. Kustura passt de bal in één keer door. Laurel rent richting de bal. Laurel haalt uit met een fantastische trap. Buchner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Franzen komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grosicki zal de hoekschop nemen. Kałkowski rent richting de bal. Kałkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Aloia bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint onderschept slim de pass. Balint passt de bal in één keer door. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel. Iacomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lascu de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Cămătari sibieni 0:4

84e minuut.
Savuţă met een sublieme pass. Saulnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnesis passt de bal met de wreef. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel. Iacomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Świder bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel verovert de bal door een tackle van achteren. Laurel passt de bal zonder na te denken. Savuţă rent richting de bal. Savuţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buchner trapt de bal weg van het doel. Kałkowski kopt de bal weg. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Iacomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lascu rent richting de bal. Lascu draait met de bal, schiet en ... Iacomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Cămătari sibieni 0:5

88e minuut.
Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Balint zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Genovelis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kustura de bal. Lascu rent richting de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Iacomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Cămătari sibieni 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 70%, Cămătari sibieni 30%.
steauarucar - Cămătari sibieni 0:6