Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Polonia Raczki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1725
Polonia Raczki Ridless Empire [?]
na a Tactiek kosmoos
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 34.1
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Musuła passt de bal zonder na te denken. Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff draait met de bal, schiet en ... Grzywna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff passt de bal met de wreef. Daar is Stia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Velinov met een snelle inworp. Musuła speelt de bal door. Wehking probeert de bal met de borst te controleren. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Santoya met een sublieme pass. Stia rent richting de bal. Stia probeert naar een medespeler te passen. Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rodríguez Baqueriza geeft een hoge lob. Doeltrap. Santoya trapt de bal weg van het doel. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stia haalt uit met een fantastische trap. Grzywna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Soete geeft een lange en hoge pass. Meszlényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła met een sublieme pass. Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 32%, Ridless Empire [?] 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Raczki - Ridless Empire [?] 0:0

48e minuut.
Rodríguez Baqueriza is nu in balbezit. Rodríguez Baqueriza passt de bal in één keer door. Daar is Soete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stia geeft een hoge lob. Grzywna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Velinov met een snelle inworp. Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła passt de bal zonder na te denken. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Meszlényi met een snelle inworp. Velinov speelt de bal door. Stia is nu in balbezit. Stia schiet op doel. Đức Trung probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Velinov geeft een lange en hoge pass. Zacharski kopt de bal weg. Meneses rent richting de bal. Stia onderschept slim de pass. Stia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zacharski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Velinov de bal onder controle te krijgen. Musuła probeert naar een medespeler te passen. Meneses probeert de bal met de borst te controleren. Hołowczyc geeft een hoge lob. Grzywna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Velinov is nu in balbezit. Velinov geeft een lange en hoge pass. Soete kopt de bal weg. Hołowczyc rent richting de bal. Hołowczyc speelt de bal door. Grzywna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Đức Trung speelt de bal door. Musuła rent richting de bal. Meneses begaat een overtreding. Meneses krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 30%, Ridless Empire [?] 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Raczki - Ridless Empire [?] 0:0