Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:14
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Autofakerovice HC JZD Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2873
Autofakerovice HC JZD AC Konečníci
útočný mrak Tactiek moje 2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 41.8
good Schieten very good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Ngọc Khôi rent richting de bal. Ngọc Khôi speelt de bal door. Toivahainen is nu in balbezit. Toivahainen schiet op doel. Bártů probeert de bal aan de voet te houden. Hupało verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Slavboj passt de bal in één keer door. Vinklář bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupka rent richting de bal. Vinklář bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinklář schiet op doel. Sarajärvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Riker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dražan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krupka rent richting de bal. Krupka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Šimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok onderschept slim de pass. Kossok met een sublieme pass. Ngọc Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - AC Konečníci 0:1

19e minuut.
Dražan rent richting de bal. Dražan passt de bal met de wreef. Slavboj rent richting de bal. Slavboj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autofakerovice HC JZD - AC Konečníci 1:1

22e minuut.
Daar is Krupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak passt de bal met de wreef. Ngọc Khôi is nu in balbezit. Ngọc Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kossok is nu in balbezit. Kossok geeft een hoge lob. Daar is Šimák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivahainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivahainen schiet op doel. Hupało verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngọc Khôi rent richting de bal. Ngọc Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autofakerovice HC JZD - AC Konečníci 1:2

32e minuut.
Hupało trapt de bal weg van het doel. Krupka kopt de bal weg. Lattina heeft problemen om de bal te vangen. Vinklář is nu in balbezit. Vinklář haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Lattina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinklář is nu in balbezit. Riker rent richting de bal. Vinklář onderschept slim de pass. Vinklář schiet op doel. Sarajärvi bokst de bal weg.

37e minuut.
Krupka rent richting de bal. Riker is nu in balbezit. Met opzet legt Krupka zijn tegenspeler op de grond. Krupka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autofakerovice HC JZD 44%, AC Konečníci 56%.
Autofakerovice HC JZD - AC Konečníci 1:2

48e minuut.
Ngọc Khôi rent richting de bal. Kašťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khôi onderschept slim de pass. Ngọc Khôi haalt uit met een fantastische trap. Hupało werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hupało trapt de bal weg van het doel. Slavboj kopt de bal weg. Riker heeft problemen om de bal te vangen. Vinklář rent richting de bal. Vinklář draait met de bal, schiet en ... Sarajärvi bokst de bal weg.

51e minuut.
Ngọc Khôi rent richting de bal. Ngọc Khôi passt de bal met de wreef. Toivahainen heeft problemen om de bal te vangen. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kargul met een sublieme pass. Krupka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tufan. Tufan krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Czerbniak speelt de bal door. Ngọc Khôi rent richting de bal. Ngọc Khôi passt de bal in één keer door. Toivahainen rent richting de bal. Toivahainen draait met de bal, schiet en ... Hupało kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kaucký passt de bal zonder na te denken. Krupka is nu in balbezit. Krupka probeert naar een medespeler te passen. Slavboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavboj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Sarajärvi met een harde bal richting middenveld. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok passt de bal zonder na te denken. Poikkijärvi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autofakerovice HC JZD 50%, AC Konečníci 50%.
Autofakerovice HC JZD - AC Konečníci 1:2