Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FK Vilnius Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FK Vilnius U CRAIOVA maxima
Žirmūnai Tactiek coi
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen very good


13e minuut.
Nechită geeft een hoge lob. Inworp. Cutini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusideł geeft de bal voor. Kepenis springt en kopt de bal. Leczkowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Cutini geeft een hoge lob. Kepenis kopt de bal weg. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız draait met de bal, schiet en ... Leczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Juźwiak geeft de bal voor. Inworp. Patetta met de inworp. Trešl is nu in balbezit. Trešl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cutini kan de bal niet met de borst controleren. Wojtaszewski is nu in balbezit. Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kapucha is nu in balbezit. Kapucha geeft de bal voor. Crespo kopt de bal weg. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tasasız geeft een lange en hoge pass. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo draait met de bal, schiet en ... Thuận Thành probeert de bal aan de voet te houden. Leczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Kusideł de bal. Trešl is nu in balbezit. Trešl passt de bal met de wreef. Tasasız rent richting de bal. Tasasız schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trešl passt de bal zonder na te denken. Cutini rent richting de bal. Cutini passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - U CRAIOVA maxima 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 44%, U CRAIOVA maxima 56%.
FK Vilnius - U CRAIOVA maxima 1:0

55e minuut.
Tasasız rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juźwiak. Tasasız is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trešl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Leczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Patetta kopt de bal weg. Klungelig pakt Tasasız de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osman. Osman krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Kusideł de bal. Szerencsi is nu in balbezit. Udroiu is nu in balbezit. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Crespo de bal. Crespo passt de bal zonder na te denken. Tasasız rent richting de bal. Tasasız haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - U CRAIOVA maxima 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 49%, U CRAIOVA maxima 51%.
FK Vilnius - U CRAIOVA maxima 2:0