Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:49
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mikule Power Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2875
Mikule Power RomanistiDallaPolonia
koks 442 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 38.3
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Sorić met een sublieme pass. Klungelig pakt Xhaferi de bal. Kurucz is nu in balbezit. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Smiotanko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 1:0

12e minuut.
Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko passt de bal zonder na te denken. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 2:0

14e minuut.
Smiotanko met een sublieme pass. Xhaferi rent richting de bal. Koszaliński rent richting de bal. Xhaferi onderschept slim de pass. Xhaferi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kurucz is nu in balbezit. Kurucz passt de bal in één keer door. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 3:0

17e minuut.
Smiotanko passt de bal met de wreef. Sorić probeert naar een medespeler te passen. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 4:0

20e minuut.
Kurucz onderschept slim de pass. Kurucz speelt de bal door. Batarilo met een sublieme pass. Daar is Smiotanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smiotanko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sorić met een snelle inworp. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplewski passt de bal in één keer door. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Czaplewski probeert de bal aan de voet te houden. Sorić geeft een hoge lob. Xhaferi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 5:0

29e minuut.
Smiotanko heeft problemen om de bal te vangen. Smiotanko passt de bal met de wreef. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel. Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kurucz passt de bal met de wreef. Xhaferi heeft problemen om de bal te vangen. Xhaferi passt de bal zonder na te denken. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mardarás probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yusifzadə de bal. Batarilo speelt de bal door. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 6:0

43e minuut.
Daar is Smiotanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smiotanko speelt de bal door. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi geeft een hoge lob. Sorić geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 24%, RomanistiDallaPolonia 76%.
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 6:0

46e minuut.
Wnukowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mardarás onderschept slim de pass. Mardarás geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koszaliński de bal. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Fajt met de inworp. Batarilo is nu in balbezit. Batarilo met een sublieme pass. Klungelig pakt Smiotanko de bal. Smiotanko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 7:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamduh komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Smiotanko is nu in balbezit. Sorić is nu in balbezit. Sorić passt de bal in één keer door. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mamduh geeft een hoge lob. Batarilo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 8:0

61e minuut.
Batarilo speelt de bal door. Mamduh rent richting de bal. Mamduh passt de bal zonder na te denken. Sorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sorić geeft een lange en hoge pass. Koszaliński is nu in balbezit. Mamduh verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh draait met de bal, schiet en ... Regev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kurucz is nu in balbezit. Kurucz speelt de bal door. Batarilo rent richting de bal. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh haalt uit met een fantastische trap. Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan geeft de bal voor. Daar is Fajt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dahan is nu in balbezit. Smiotanko onderschept slim de pass. Smiotanko geeft een lange en hoge pass. Mamduh rent richting de bal. Mamduh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 9:0

72e minuut.
Inworp. Kurucz met een snelle inworp. Mamduh geeft een lange en hoge pass. Sorić is nu in balbezit. Sorić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wnukowski geeft een lange en hoge pass. Smiotanko heeft problemen om de bal te vangen. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko verovert de bal door een tackle van achteren. Smiotanko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Antkowiak kopt de bal weg. Maruna heeft problemen om de bal te vangen. Sorić met een sublieme pass. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pető probeert naar een medespeler te passen. Sorić rent richting de bal. Sorić geeft een hoge lob. Mamduh springt en kopt de bal. Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 10:0

87e minuut.
Mamduh speelt de bal door. Kurucz is nu in balbezit. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 11:0

88e minuut.
Sorić kopt de bal weg. Dahan controleert de bal met de borst. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czaplewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ećimović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yusifzadə met een sublieme pass. Sorić rent richting de bal. Sorić geeft een lange en hoge pass. Mamduh springt en kopt de bal. Regev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 27%, RomanistiDallaPolonia 73%.
Mikule Power - RomanistiDallaPolonia 12:0