Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rossiya Israel
Il Modellino Tactiek Putt-in
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
76.1 gemiddelde waardering 70.8
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Terekhin geeft een lange en hoge pass. Selin kopt de bal weg. Barda bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barda met een sublieme pass. Gaev onderschept slim de pass. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft de bal voor. Menashe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Zavaliy met een sublieme pass. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov passt de bal zonder na te denken. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gaev onderschept slim de pass. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft een lange en hoge pass. Torjman springt en kopt de bal. Zheleznov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pshininin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Terekhin rent richting de bal. Terekhin passt de bal zonder na te denken. Isaev speelt de bal door. Torjman rent richting de bal. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Israel 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menashe met de inworp. Barda geeft een hoge lob. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal. Pshininin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Israel 0:2

33e minuut.
Selin rent richting de bal. Melixon begaat een overtreding. Selin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Terekhin met een snel genomen vrije trap. Samotsvetov maakt een snoekduik en kopt de bal. Leibovich bokst de bal weg.

42e minuut.
Shchelkunov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terekhin geeft een hoge lob. Domb bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov verovert de bal door een tackle van achteren. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. Leibovich bokst de bal weg.

44e minuut.
Shchelkunov passt de bal met de wreef. Isaev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solomon. Solomon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 56%, Israel 44%.
Rossiya - Israel 0:2

48e minuut.
Isaev passt de bal zonder na te denken. Samotsvetov rent richting de bal. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel. Leibovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Isaev speelt de bal door. Shchelkunov is nu in balbezit. Solomon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solomon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Shchelkunov raakt geblesseerd tijdens het duel. Teniagin komt het veld opgelopen. Rehuven komt het veld opgelopen. Slouk komt het veld opgelopen. Kadori komt het veld opgelopen. Terekhin met een snel genomen vrije trap. Teniagin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selin rent richting de bal. Selin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Israel 1:2

56e minuut.
Menachem geeft een hoge lob. Dubinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman verovert de bal door een tackle van achteren. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Pshininin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Israel 1:3

60e minuut.
Menachem kopt de bal weg. Zavaliy heeft problemen om de bal te vangen. Torjman rent richting de bal. Torjman schiet op doel. Pshininin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Israel 1:4

62e minuut.
Falin neemt vlug de vrije trap. Daar is Kadori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teniagin rent richting de bal. Isaev rent richting de bal. Isaev draait met de bal, schiet en ... Leibovich bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Shoshan komt het veld opgelopen. Favstov komt het veld opgelopen. Lisicyn komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badir. Teniagin raakt geblesseerd tijdens het duel. Vahava komt het veld opgelopen. Favstov wilt de vrije trap nemen. Leibovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Kadori de bal. Vahava met een sublieme pass. Shoshan rent richting de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Kulchiy komt het veld opgelopen. Uev komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Barda is nu in balbezit. Barda passt de bal in één keer door. Favstov rent richting de bal. Favstov geeft een lange en hoge pass. Teniagin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leibovich met een sublieme pass. Shoshan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 45%, Israel 55%.
Rossiya - Israel 1:4