Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: danielsonii noi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1209
danielsonii noi FC TULCEA L.D.
Defend Tactiek 4-5-1
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Greavu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spinu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Leuci rent richting de bal. Leuci geeft de bal voor. Judele probeert de bal aan de voet te houden. Rosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Judele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spinu met een sublieme pass. Ramírez rent richting de bal. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
danielsonii noi - FC TULCEA L.D. 0:1

31e minuut.
Căruţaşu geeft een hoge lob. Lucaciu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Deptuła neemt vlug de vrije trap. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
danielsonii noi - FC TULCEA L.D. 0:2

44e minuut.
Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu passt de bal in één keer door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Necula bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
danielsonii noi - FC TULCEA L.D. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danielsonii noi 82%, FC TULCEA L.D. 18%.
danielsonii noi - FC TULCEA L.D. 0:3

48e minuut.
Frischknecht met een snelle inworp. Leuci speelt de bal door. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Necula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
danielsonii noi - FC TULCEA L.D. 0:4

52e minuut.
Erikli passt de bal zonder na te denken. Spinu is nu in balbezit. Spinu probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bădescu is nu in balbezit. Bădescu probeert naar een medespeler te passen. Vulpe is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bădescu trapt de bal weg van het doel. Leuci kopt de bal weg. Văcăroiu kan de bal niet met de borst controleren. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bonitatibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu begaat een overtreding. Spinu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Leuci probeert naar een medespeler te passen. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer speelt de bal door. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danielsonii noi 72%, FC TULCEA L.D. 28%.
danielsonii noi - FC TULCEA L.D. 0:4