Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azərbaycan Lietuva
Qurban Qurbanov Tactiek Lietuva 1
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
79.6 gemiddelde waardering 77.3
outstanding Schieten formidable
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


10e minuut.
Klungelig pakt Vəlimətov de bal. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlimətov maakt een afschuwelijke overtreding. Holšanskis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vəlimətov speelt de bal door. Šuliauskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazonas is nu in balbezit. Mazonas geeft de bal voor. Burkus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Šalajevas verovert de bal door een tackle van achteren. Šalajevas met een sublieme pass. Miloševskis probeert naar een medespeler te passen. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Šuliauskas geeft de bal voor. Mövlüyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis onderschept slim de pass. Holšanskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Lietuva 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 58%, Lietuva 42%.
Azərbaycan - Lietuva 0:1

56e minuut.
Veysəlov kopt de bal weg. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı passt de bal met de wreef. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov draait met de bal, schiet en ... Kalinkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qəzənfərov komt het veld opgelopen. Türksevər komt het veld opgelopen. Sarpalis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Triškinas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Holšanskis passt de bal in één keer door. Mazonas rent richting de bal. Mazonas geeft de bal voor. Burkus maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Lietuva 0:2

73e minuut.
Girdauskas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bədirxanov passt de bal in één keer door. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı passt de bal met de wreef. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Inworp. Kirilovas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Türksevər speelt de bal door. Ordubadlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dvailis. Dvailis krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Idzelis is nu in balbezit. Idzelis passt de bal zonder na te denken. Triškinas met een sublieme pass. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 46%, Lietuva 54%.
Azərbaycan - Lietuva 0:2