Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 01:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
AEK Chios madball
w1 Tactiek Fc1
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 30.7
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Rantakallio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnold. Rantakallio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Więckowski met een snel genomen vrije trap. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Suwak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. House kopt de bal weg. Suominen is nu in balbezit. Kanyan heeft problemen om de bal te vangen. Kanyan geeft een lange en hoge pass. Lombardo bokst de bal weg.

9e minuut.
Clercq kan de bal niet met de borst controleren. Stempels rent richting de bal. Stempels passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Lombardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Clercq probeert de bal met de borst te controleren. Stempels rent richting de bal. Stempels passt de bal zonder na te denken. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bùi Bình passt de bal in één keer door. Piazza is nu in balbezit. Rantakallio onderschept slim de pass. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Lombardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 1:0

15e minuut.
Rantakallio passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Lombardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 2:0

17e minuut.
Stephenson onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suwak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majkut geeft de bal voor. Rantakallio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Lombardo trapt de bal weg van het doel. Stempels kopt de bal weg. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lombardo met een harde bal richting middenveld. Stempels kopt de bal weg. Piazza is nu in balbezit. Rantakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakallio schiet op doel. Lombardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lyons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 3:0

24e minuut.
Klungelig pakt Arnold de bal. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio geeft een hoge lob. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio passt de bal in één keer door. Lyons rent richting de bal. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Stempels kopt de bal weg. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piazza. Piazza krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanyan met de inworp. Suominen rent richting de bal. Suominen geeft een lange en hoge pass. Rantakallio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rantakallio passt de bal in één keer door. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Lyons is nu in balbezit. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 16%, madball 84%.
AEK Chios - madball 4:0

47e minuut.
Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lyons de bal. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 5:0

56e minuut.
Inworp. Shanks komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Marka onderschept slim de pass. Marka speelt de bal door. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lyons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bùi Bình kopt de bal weg. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 6:0

63e minuut.
Piazza speelt de bal door. Stempels met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Lombardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 7:0

63e minuut.
Clercq speelt de bal door. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bùi Bình krijgt een gele kaart. Mullan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Marka onderschept slim de pass. Marka geeft een hoge lob. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maringá komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lyons geeft de bal voor. Inworp. Suwak met een snelle inworp. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Stempels passt de bal in één keer door. Suwak rent richting de bal. Suwak passt de bal zonder na te denken. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - madball 8:0

76e minuut.
Clercq speelt de bal door. Klungelig pakt Maringá de bal. Clercq is nu in balbezit. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Lombardo bokst de bal weg. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Marka speelt de bal door. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Bùi Bình met een sublieme pass. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lombardo met een harde bal richting middenveld. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan speelt de bal door. Rantakallio heeft problemen om de bal te vangen. Rantakallio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 27%, madball 73%.
AEK Chios - madball 8:0