Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arsik-Tampicka Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2769
Arsik-Tampicka FC Carmen Lukavice
Totalni Bayern Tactiek Smrtka 3
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 37
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Ruiz passt de bal met de wreef. Brom rent richting de bal. Kopertowski begaat een overtreding. Kopertowski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Brom is nu in balbezit. Brom passt de bal in één keer door. Trvalka rent richting de bal. Trvalka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kubů heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal in één keer door. Pantarolo is nu in balbezit. Pantarolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Patras passt de bal in één keer door. Brom rent richting de bal. Brom speelt de bal door. Huba rent richting de bal. Huba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 58%, FC Carmen Lukavice 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsik-Tampicka - FC Carmen Lukavice 0:0

48e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson geeft een hoge lob. Dujsík heeft problemen om de bal te vangen. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wewiórski met de inworp. Ruiz rent richting de bal. Mocek begaat een overtreding. Mocek krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal met de wreef. Pantarolo rent richting de bal. Pantarolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC Carmen Lukavice 1:0

61e minuut.
Mocek met een snelle inworp. Dunka is nu in balbezit. Dunka passt de bal zonder na te denken. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Trvalka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsik-Tampicka - FC Carmen Lukavice 1:1

62e minuut.
Alstander probeert naar een medespeler te passen. Trvalka rent richting de bal. Trvalka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mocek geeft een hoge lob. Słonina is nu in balbezit. Słonina passt de bal in één keer door. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orvos komt het veld opgelopen. Matics komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Mocek onderschept slim de pass. Mocek passt de bal met de wreef. Huba is nu in balbezit. Huba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peragón Lacalle komt het veld opgelopen. Rosas komt het veld opgelopen. Kubů met een snelle inworp. Peragón Lacalle geeft een lange en hoge pass. Matics is nu in balbezit. Matics draait met de bal, schiet en ... Sourada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC Carmen Lukavice 2:1

75e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Henderson passt de bal zonder na te denken. Dunka is nu in balbezit. Matics onderschept slim de pass. Matics haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Peragón Lacalle geeft een lange en hoge pass. Henderson kopt de bal weg. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC Carmen Lukavice 3:1

87e minuut.
Peragón Lacalle passt de bal in één keer door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz passt de bal in één keer door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson geeft de bal voor. Sourada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bezubka met een sublieme pass. Klungelig pakt Peragón Lacalle de bal. Peragón Lacalle geeft een lange en hoge pass. Sourada bokst de bal weg. Rosas is nu in balbezit. Rosas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC Carmen Lukavice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 49%, FC Carmen Lukavice 51%.
Arsik-Tampicka - FC Carmen Lukavice 4:1