Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rezerwa UKS Jastrząb Głowaczów
Trojka Tactiek Lilcia_obrocik
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Cicchese geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hùng Dũng met de inworp. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwalina rent richting de bal. Gołembiowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Owen rent richting de bal. Owen geeft een lange en hoge pass. Fonseca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mihoc geeft een hoge lob. Hùng Dũng geeft een hoge lob. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Kitowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rezerwa - UKS Jastrząb Głowaczów 0:1

18e minuut.
García de Antona speelt de bal door. Owen heeft problemen om de bal te vangen. Owen speelt de bal door. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fojtík onderschept slim de pass. Fojtík met een sublieme pass. MacLennan geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cwalina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Owen met een snelle inworp. Gołembiowski geeft de bal voor. Fonseca rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fojtík rent richting de bal. Fojtík geeft de bal voor. Hùng Dũng is nu in balbezit. García de Antona onderschept slim de pass. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Filanowskii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
García de Antona rent richting de bal. García de Antona passt de bal met de wreef. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen geeft de bal voor. Gołembiowski springt en kopt de bal. Filanowskii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ilis geeft een hoge lob. Cicchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicchese geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Filanowskii trapt de bal weg. MacLennan rent richting de bal. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Kitowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
García de Antona kan de bal niet met de borst controleren. Hùng Dũng rent richting de bal. Hùng Dũng passt de bal zonder na te denken. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rezerwa 42%, UKS Jastrząb Głowaczów 58%.
KS Rezerwa - UKS Jastrząb Głowaczów 0:1

49e minuut.
Ilis kopt de bal weg. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tekerlekçi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tekerlekçi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lezzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ilis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ilis verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilis met een snelle inworp. Juranović geeft een hoge lob. Lezzo springt en kopt de bal. Kitowicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Bendtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendtner geeft een lange en hoge pass. Lezzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juranović geeft de bal voor. Monteiro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis passt de bal met de wreef. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ilis speelt de bal door. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kitowicz speelt de bal door. Osmochescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cwalina de bal. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Filanowskii bokst de bal weg.

90e minuut.
García de Antona probeert naar een medespeler te passen. MacLennan is nu in balbezit. MacLennan passt de bal zonder na te denken. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. Filanowskii bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rezerwa 50%, UKS Jastrząb Głowaczów 50%.
KS Rezerwa - UKS Jastrząb Głowaczów 0:1