Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MOV2 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
MOV2 The Swamp Monsters
fff5 Tactiek four42
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Gilbride is nu in balbezit. Prnjat speelt de bal door. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki geeft de bal voor. Zarl rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hudiček kopt de bal weg. Zarl probeert de bal met de borst te controleren. Ings rent richting de bal. Ings haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ogiński komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ings onderschept slim de pass. Ings met een sublieme pass. Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - The Swamp Monsters 0:1

27e minuut.
Mitsikostas speelt de bal door. Azizudeen is nu in balbezit. Ogiński begaat een overtreding. Ogiński krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ogiński is nu in balbezit. Ostaşu rent richting de bal. Prnjat is nu in balbezit. Ostaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOV2 - The Swamp Monsters 1:1

44e minuut.
Hoogeveen speelt de bal door. Ogiński controleert de bal met de borst. Kane probeert naar een medespeler te passen. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu geeft een lange en hoge pass. Hoogeveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 66%, The Swamp Monsters 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOV2 - The Swamp Monsters 1:1

51e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Ogiński rent richting de bal. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride draait met de bal, schiet en ... Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mitsikostas verovert de bal door een tackle van achteren. Kane verovert de bal door een tackle van achteren. Ings is nu in balbezit. Ings haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ings bereikt de bal nog maar net als eerste. Ings passt de bal in één keer door. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu geeft een lange en hoge pass. Zarl springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ştefănescu komt het veld opgelopen. Piwownik komt het veld opgelopen. Juśko komt het veld opgelopen. Cleverbrück komt het veld opgelopen. Croitoru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück geeft een hoge lob. Ings rent richting de bal. Ings schiet op doel. Hoogeveen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Porras probeert de bal aan de voet te houden. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beţivu. Piwownik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ings komt bij de bal en schiet. Hoogeveen bokst de bal weg.

84e minuut.
Piwownik rent richting de bal. Porras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwownik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ings zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piwownik maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoogeveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ratzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas geeft een lange en hoge pass. Gilbride heeft problemen om de bal te vangen. Gilbride haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 59%, The Swamp Monsters 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOV2 - The Swamp Monsters 1:1