Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:49
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CZT Co Za Team Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4571
CZT Co Za Team WKS Śląsk Wrocław S.A.
DOMINACJA Tactiek XXX
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 36.4
formidable Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Oleszkiewicz rent richting de bal. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Apaçık springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kryszałowicz met een harde bal richting middenveld. Myriokefalitakis rent richting de bal. Myriokefalitakis geeft een hoge lob. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz schiet op doel. Kryszałowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bożej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Myriokefalitakis de bal. Myriokefalitakis geeft een hoge lob. Apaçık springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 1:0

9e minuut.
Zeitsprung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Heide. Zeitsprung raakt geblesseerd tijdens het duel. Myriokefalitakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fedoruk heeft problemen om de bal te vangen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta met een sublieme pass. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Kryszałowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Motta onderschept slim de pass. Zeitsprung speelt de bal door. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kryszałowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Buszka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 2:0

22e minuut.
Cwalina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin passt de bal met de wreef. Kryszałowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 3:0

32e minuut.
Kryszałowicz met een sublieme pass. Zeitsprung kopt de bal weg. Cwalina is nu in balbezit. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin geeft de bal voor. Kryszałowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Apaçık rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 4:0

41e minuut.
Cwalina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramarin rent richting de bal. Caramarin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 35%, WKS Śląsk Wrocław S.A. 65%.
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 4:0

55e minuut.
Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Oleszkiewicz passt de bal in één keer door. Zeitsprung met een sublieme pass. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Navas neemt de hoekschop. Apaçık krijgt zijn hoofd ertegen. Kryszałowicz bokst de bal weg.

59e minuut.
Murawa geeft de bal voor. Motta is nu in balbezit. Motta met een sublieme pass. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. Kryszałowicz bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin schiet op doel. Kryszałowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 5:0

64e minuut.
Hannawald rent richting de bal. Hannawald passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kubisz de bal. Navas rent richting de bal. Navas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta met een sublieme pass. Klungelig pakt Caramarin de bal. Caramarin schiet op doel. Kryszałowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 6:0

85e minuut.
Brągiel geeft een hoge lob. Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caramarin de bal. Caramarin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kryszałowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel. Kryszałowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 20%, WKS Śląsk Wrocław S.A. 80%.
CZT Co Za Team - WKS Śląsk Wrocław S.A. 7:0