Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Salentina F.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1950
Salentina F.C. Grongherz
5DEF ALAD Tactiek Asd01
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Muraglia rent richting de bal. Bätzel verovert de bal door een tackle van achteren. Bätzel passt de bal zonder na te denken. Gangas is nu in balbezit. Gangas geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 1:0

8e minuut.
Sciarra onderschept slim de pass. Crodino rent richting de bal. Sciarra onderschept slim de pass. Sciarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bätzel probeert naar een medespeler te passen. Crodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra draait met de bal, schiet en ... Kriss probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 2:0

14e minuut.
Gangas onderschept slim de pass. Gangas met een sublieme pass. Daar is Salati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salati geeft de bal voor. Valerio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 3:0

16e minuut.
Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangas probeert naar een medespeler te passen. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dal Canto de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Salati geeft de bal voor. Kriss speelt de bal door. Bätzel kopt de bal weg. Sciarra rent richting de bal. Sciarra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bätzel met een sublieme pass. Klungelig pakt Dal Canto de bal. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra schiet op doel. Kriss maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Gangas met een snelle inworp. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio passt de bal in één keer door. Sciarra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 4:0

33e minuut.
Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina rent richting de bal. Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 5:0

38e minuut.
Senatore probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bätzel met de inworp. Klungelig pakt Gangas de bal. Gangas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 6:0

39e minuut.
Dal Canto is nu in balbezit. Sciarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sciarra probeert naar een medespeler te passen. Valerio is nu in balbezit. Valerio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Quattrini met een sublieme pass. Gangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangas geeft een hoge lob. Sciarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 13%, Grongherz 87%.
Salentina F.C. - Grongherz 7:0

47e minuut.
Appello geeft de bal voor. Sciarra is nu in balbezit. Crodino verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 8:0

51e minuut.
Camarri passt de bal zonder na te denken. Senatore rent richting de bal. Bätzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bätzel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Sciarra onderschept slim de pass. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra rent richting de bal. Sciarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gangas neemt de hoekschop. Quattrini kopt de bal weg. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Dal Canto heeft problemen om de bal te vangen. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio passt de bal in één keer door. Sciarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 9:0

77e minuut.
Gangas rent richting de bal. Gangas geeft de bal voor. Dal Canto heeft problemen om de bal te vangen. Valerio rent richting de bal. Valerio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Salati rent richting de bal. Salati geeft een hoge lob. Dal Canto heeft problemen om de bal te vangen. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
ArtÍco passt de bal met de wreef. Gangas geeft een hoge lob. Valerio kopt de bal weg. Daar is Sciarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Valerio geeft de bal voor. Crodino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra schiet op doel. Kriss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Grongherz 10:0

83e minuut.
Gangas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leijh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 19%, Grongherz 81%.
Salentina F.C. - Grongherz 10:0