Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:49
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Il Campo di Pomodorini
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5813
Pizza & Pasta Bone Shakers
Gambas e kutas Tactiek siabada
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 36.2
good Schieten adequate
solid Passen average
adequate Verdedigen average


11e minuut.
Budka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bódi met de inworp. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lesikov probeert naar een medespeler te passen. Bobô rent richting de bal. Bobô geeft een hoge lob. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Laskowiec met de inworp. Fordamski rent richting de bal. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec geeft een lange en hoge pass. Buk springt en kopt de bal. Paal!

43e minuut.
Intraprendente is nu in balbezit. Buk verovert de bal door een tackle van achteren. Çeviker is nu in balbezit. Buk verovert de bal door een tackle van achteren. Buk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 54%, Bone Shakers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizza & Pasta - Bone Shakers 0:0

51e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Bârlădeanu de bal. Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. Panerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Panerati haalt uit met een fantastische trap. Białowąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Artunç probeert naar een medespeler te passen. Bobô is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budka. Bobô wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bobô kan niet meer verder spelen. Jałyński komt het veld opgelopen. Artunç zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Bone Shakers 0:1

65e minuut.
Artunç met een sublieme pass. Lesikov is nu in balbezit. Lesikov probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bârlădeanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staniek. Bârlădeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chroustal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bârlădeanu kopt de bal weg. Białowąs bokst de bal weg.

85e minuut.
Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Fordamski rent richting de bal. Artunç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Artunç krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panerati de bal. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 63%, Bone Shakers 37%.
Pizza & Pasta - Bone Shakers 0:1