Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:49
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zaspa Gdansk 2017 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2745
Zaspa Gdansk 2017 FC ZIBI
mistrzostwo Tactiek 433
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 23.3
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Piejko probeert naar een medespeler te passen. Soplica is nu in balbezit. Soplica probeert naar een medespeler te passen. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kin passt de bal in één keer door. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzielski. Dzielski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sarnowski passt de bal in één keer door. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Ślusarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 1:0

13e minuut.
Gajosiński probeert naar een medespeler te passen. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski speelt de bal door. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Piejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suchecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Piejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kin passt de bal zonder na te denken. Daar is Marusarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marusarz passt de bal met de wreef. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piejko trapt de bal weg. Sarnowski kopt de bal weg. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 2:0

17e minuut.
Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz onderschept slim de pass. Balcewicz met een sublieme pass. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 3:0

24e minuut.
Marusarz onderschept slim de pass. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Piejko trapt de bal weg. Sarnowski kopt de bal weg. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ślusarczyk de bal. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 4:0

30e minuut.
Gajosiński rent richting de bal. Gajosiński met een sublieme pass. Soplica speelt de bal door. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suchecki heeft problemen om de bal te vangen. Suchecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 5:0

31e minuut.
Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski passt de bal in één keer door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gic de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 6:0

40e minuut.
Wypych passt de bal zonder na te denken. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki passt de bal in één keer door. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Dzielski met een snelle inworp. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski geeft een lange en hoge pass. Suchecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szczotok kopt de bal weg. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soplica rent richting de bal. Daar is Soplica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soplica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 20%, FC ZIBI 80%.
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 6:0

46e minuut.
Soplica is nu in balbezit. Soplica speelt de bal door. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Suchecki rent richting de bal. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Gic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suchecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suchecki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 7:0

52e minuut.
Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic speelt de bal door. Soplica met een sublieme pass. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sendra heeft problemen om de bal te vangen. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki passt de bal in één keer door. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz is nu in balbezit. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. Piejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 8:0

61e minuut.
Balcewicz speelt de bal door. Wypych heeft problemen om de bal te vangen. Wypych passt de bal met de wreef. Suchecki rent richting de bal. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Piejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wypych geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suchecki rent richting de bal. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Daar is Gic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wypych zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gic passt de bal met de wreef. Soplica is nu in balbezit. Soplica passt de bal in één keer door. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Piejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 9:0

73e minuut.
Soplica geeft de bal voor. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki passt de bal in één keer door. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Piejko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 10:0

76e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Koenig verovert de bal door een tackle van achteren. Soplica speelt de bal door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kin rent richting de bal. Sarnowski speelt de bal door. Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych onderschept slim de pass. Wypych geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica verovert de bal door een tackle van achteren. Soplica passt de bal in één keer door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Sendra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soplica geeft een hoge lob. Szczotok heeft problemen om de bal te vangen. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Wypych geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suchecki rent richting de bal. Suchecki met een sublieme pass. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 11:0

89e minuut.
Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Soplica rent richting de bal. Soplica probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Wypych de bal. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki passt de bal in één keer door. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 20%, FC ZIBI 80%.
Zaspa Gdansk 2017 - FC ZIBI 11:0