Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:49
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HITMONLEE SIN Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 803
HITMONLEE SIN KS Ząbki
442 Tactiek Ząbkowa
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Petersen is nu in balbezit. Petersen passt de bal zonder na te denken. Milio rent richting de bal. Milio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HITMONLEE SIN - KS Ząbki 1:0

12e minuut.
Feke bereikt de bal nog maar net als eerste. Feke geeft de bal voor. Klungelig pakt Szlachcikowski de bal. Milio rent richting de bal. Milio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Petersen is nu in balbezit. Petersen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szlachcikowski de bal. Milio onderschept slim de pass. Milio draait met de bal, schiet en ... Zangrandi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheuque rent richting de bal. Cheuque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koşaralp onderschept slim de pass. Milio is nu in balbezit. Milio met een sublieme pass. Cheuque is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Croonenburg geeft een lange en hoge pass. Lázaro speelt de bal door. Borrell kopt de bal weg. Polényi is nu in balbezit. Polényi haalt uit met een fantastische trap. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rajavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Croonenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Croonenburg speelt de bal door. Bignamini rent richting de bal. Bignamini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Croonenburg rent richting de bal. Croonenburg geeft de bal voor. Nicholson probeert de bal aan de voet te houden. Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Koşaralp trapt de bal weg. Lubik kopt de bal weg. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nicholson de bal. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HITMONLEE SIN 50%, KS Ząbki 50%.
HITMONLEE SIN - KS Ząbki 1:0

59e minuut.
Pacaembu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tepebağlı met de inworp. Klungelig pakt Milio de bal. Milio draait met de bal, schiet en ... Zangrandi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cheuque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HITMONLEE SIN - KS Ząbki 2:0

77e minuut.
Rajavuo is nu in balbezit. Rajavuo geeft een hoge lob. Zambrotta is nu in balbezit. Milio verovert de bal door een tackle van achteren. Milio schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HITMONLEE SIN 38%, KS Ząbki 62%.
HITMONLEE SIN - KS Ząbki 2:0