Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:06
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mirus Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3688
Mirus Fc BSE
középpálya Tactiek Alap
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 37.3
very good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Tortosa passt de bal met de wreef. Waksmundzki probeert de bal met de borst te controleren. Waksmundzki speelt de bal door. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Roşoga speelt de bal door. Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Áder passt de bal met de wreef. Popielak is nu in balbezit. Popielak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - BSE 0:1

12e minuut.
Hoste rent richting de bal. Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki geeft de bal voor. Gajer rent richting de bal. Gajer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Makrigiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Makrigiannis de bal. Makrigiannis passt de bal in één keer door. Gajer is nu in balbezit. Gajer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tortosa rent richting de bal. Tortosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrablo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajer rent richting de bal. Gajer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Tortosa is nu in balbezit. Tortosa probeert naar een medespeler te passen. Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bánka rent richting de bal. Bánka passt de bal zonder na te denken. Wojda probeert naar een medespeler te passen. Makrigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrigiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mirus Fc - BSE 1:1

33e minuut.
Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carmena Zamorano de bal. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis draait met de bal, schiet en ... Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - BSE 2:1

37e minuut.
Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bua rent richting de bal. Bua met een sublieme pass. Popielak is nu in balbezit. Popielak schiet op doel. Lorsen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bánka controleert de bal met de borst. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Popielak de bal. Popielak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Marchal geeft de bal voor. Inworp. Tortosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Waksmundzki de bal. Waksmundzki geeft een hoge lob. Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tortosa geeft een lange en hoge pass. Marchal kopt de bal weg. Wojda is nu in balbezit. Wojda geeft een hoge lob. Hrablo kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 24%, BSE 76%.
Mirus Fc - BSE 2:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bánka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojda geeft een lange en hoge pass. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hoste speelt de bal door. Carmena Zamorano rent richting de bal. Makrigiannis onderschept slim de pass. Makrigiannis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Riggio is nu in balbezit. Riggio geeft een hoge lob. Brown kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajer de bal. Tortosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hoste rent richting de bal. Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki passt de bal in één keer door. Makrigiannis is nu in balbezit. Makrigiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Hoste kopt de bal weg. Wojda heeft problemen om de bal te vangen. Wojda geeft een lange en hoge pass. Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - BSE 3:1

73e minuut.
Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Bánka probeert naar een medespeler te passen. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 24%, BSE 76%.
Mirus Fc - BSE 3:1