Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:49
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BURZA Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3248
F.C. Klaudia Mokas THC Cadca
muisyle Tactiek 343
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten solid
adequate Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Ankowski rent richting de bal. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo passt de bal met de wreef. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ... Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Junqueras de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Bar Levi rent richting de bal. Bar Levi met een sublieme pass. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Żytomirski kan de bal niet met de borst controleren. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek passt de bal in één keer door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Rabatin verovert de bal door een tackle van achteren. Rabatin geeft de bal voor. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 1:0

23e minuut.
Romankiewicz geeft een hoge lob. Stępniak geeft de bal voor. Eggermont rent richting de bal. Eggermont schiet op doel. Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 1:1

28e minuut.
Ankowski speelt de bal door. Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz passt de bal in één keer door. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek schiet op doel. Techera bokst de bal weg.

30e minuut.
Mkadmi passt de bal met de wreef. Ankowski rent richting de bal. Ankowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Szczypiorek de bal. Szczypiorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Bar Levi de bal. Bar Levi passt de bal zonder na te denken. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 2:1

39e minuut.
Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Zidane rent richting de bal. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 3:1

39e minuut.
Antona speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Campo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bar Levi rent richting de bal. Bar Levi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont passt de bal zonder na te denken. Mkadmi probeert de bal aan de voet te houden. Kšír bereikt de bal nog maar net als eerste. Kšír schiet op doel. Giraud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia Mokas 33%, THC Cadca 67%.
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 3:1

46e minuut.
Bar Levi geeft een lange en hoge pass. Zidane kopt de bal weg. Klungelig pakt Robben de bal. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bar Levi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robben. Bar Levi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mkadmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane geeft de bal voor. Szczypiorek heeft problemen om de bal te vangen. Szczypiorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo speelt de bal door. Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 4:1

62e minuut.
Romankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 5:1

63e minuut.
Szczypiorek geeft een lange en hoge pass. Daar is Robben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 6:1

69e minuut.
Rabatin verovert de bal door een tackle van achteren. Kšír rent richting de bal. Kšír passt de bal in één keer door. Antona is nu in balbezit. Antona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Felder passt de bal in één keer door. Bar Levi is nu in balbezit. Bar Levi passt de bal in één keer door. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Techera trapt de bal weg van het doel. Antona met een sublieme pass. Burke geeft een hoge lob. Ankowski probeert de bal met de borst te controleren. Ankowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ankowski is nu in balbezit. Ankowski speelt de bal door. Muñoz Llompart probeert de bal aan de voet te houden. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 7:1

88e minuut.
Żytomirski kan de bal niet met de borst controleren. Di Campo speelt de bal door. Daar is Robben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia Mokas 41%, THC Cadca 59%.
F.C. Klaudia Mokas - THC Cadca 7:1