Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Urano FC Freddolosi
check Tactiek 442coppia2
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Velenosi is nu in balbezit. Conan onderschept slim de pass. Astillero rent richting de bal. Urvet onderschept slim de pass. Urvet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Chiaveri geeft de bal voor. Inworp. Aston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Befi passt de bal zonder na te denken. Atgün rent richting de bal. Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Operti verovert de bal door een tackle van achteren. Operti draait met de bal, schiet en ... Mărculescu bokst de bal weg.

22e minuut.
Klungelig pakt Zhongshan de bal. Zhongshan geeft een lange en hoge pass. Operti kopt de bal weg. Atgün rent richting de bal. Atgün schiet op doel. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Befi verovert de bal door een tackle van achteren. Befi probeert naar een medespeler te passen. Zhongshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongshan geeft een hoge lob. Carandente Perreca rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. D`Acunto neemt de hoekschop. Antvlaf rent richting de bal. Atgün onderschept slim de pass. Atgün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Carandente Perreca passt de bal met de wreef. Zhongshan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zhongshan neemt de hoekschop. Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 0:1

37e minuut.
Urvet rent richting de bal. Urvet passt de bal met de wreef. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ... Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Freddolosi 1:1

42e minuut.
Basterretxea rent richting de bal. Befi verovert de bal door een tackle van achteren. Befi passt de bal in één keer door. Atgün is nu in balbezit. Atgün haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel. Mărculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 61%, Freddolosi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urano FC - Freddolosi 1:1

46e minuut.
Befi heeft problemen om de bal te vangen. Operti rent richting de bal. Operti passt de bal in één keer door. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
D`Acunto probeert naar een medespeler te passen. Carandente Perreca rent richting de bal. Costache begaat een overtreding. Carandente Perreca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Acunto wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chiaveri met de inworp. Operti rent richting de bal. Operti passt de bal met de wreef. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 1:2

53e minuut.
Taiguara rent richting de bal. Taiguara geeft een hoge lob. Urvet rent richting de bal. Urvet schiet op doel. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Freddolosi 2:2

62e minuut.
Antvlaf probeert de bal aan de voet te houden. Befi probeert naar een medespeler te passen. Costache rent richting de bal. Atgün verovert de bal door een tackle van achteren. Atgün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel. Mărculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 2:3

67e minuut.
Carandente Perreca verovert de bal door een tackle van achteren. Carandente Perreca geeft de bal voor. Zhongshan kopt de bal weg. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün schiet op doel. Mărculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Urvet rent richting de bal. Chiaveri verovert de bal door een tackle van achteren. Aston rent richting de bal. Chiaveri onderschept slim de pass. Chiaveri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf passt de bal in één keer door. Urvet is nu in balbezit. Urvet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Freddolosi 3:3

82e minuut.
D`Acunto geeft een lange en hoge pass. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deteşan krijgt een gele kaart. Atgün raakt geblesseerd tijdens het duel. Deteşan met een sublieme pass. Atgün neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

83e minuut.
Aston speelt de bal door. Urvet is nu in balbezit. Urvet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Conan de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zhongshan is nu in balbezit. Zhongshan passt de bal in één keer door. Atgün rent richting de bal. Atgün draait met de bal, schiet en ... Mărculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Antvlaf kopt de bal weg. Urvet is nu in balbezit. Velenosi verovert de bal door een tackle van achteren. Conan verovert de bal door een tackle van achteren. Conan haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 53%, Freddolosi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urano FC - Freddolosi 3:3