Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kruskik Bronx Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1358
Kruskik Bronx FK Ljiljan Tuzla
Proba 2 Tactiek Šuma zec
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 26.5
very good Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Komarica passt de bal in één keer door. Papović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sonjić rent richting de bal. Sonjić draait met de bal, schiet en ... Babiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 1:0

5e minuut.
Raviele geeft een hoge lob. Zafirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Madejczyk de bal. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Milić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bogacki krijgt een gele kaart.

8e minuut.
van Mele geeft een hoge lob. Raviele bereikt de bal nog maar net als eerste. Raviele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skuczyński de bal. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap. Babiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Madejczyk rent richting de bal. Sonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Sonjić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kayserililer de bal. Kayserililer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński geeft de bal voor. Kayserililer is nu in balbezit. Kayserililer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
van Mele geeft een hoge lob. Zafirov heeft problemen om de bal te vangen. Kayserililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayserililer draait met de bal, schiet en ... Babiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 2:0

24e minuut.
van Mele onderschept slim de pass. Madejczyk is nu in balbezit. van Mele verovert de bal door een tackle van achteren. Sonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Madejczyk met een sublieme pass. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sonjić de bal. Sonjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grecu passt de bal zonder na te denken. Kayserililer is nu in balbezit. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 3:0

43e minuut.
Madejczyk speelt de bal door. Raviele rent richting de bal. Raviele passt de bal zonder na te denken. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński schiet op doel. Babiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raviele zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Skuczyński de bal. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 19%, FK Ljiljan Tuzla 81%.
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 3:0

57e minuut.
Bogacki rent richting de bal. Mujanović geeft een lange en hoge pass. Zafirov heeft problemen om de bal te vangen. Kayserililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayserililer draait met de bal, schiet en ... Babiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Ogrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrić passt de bal met de wreef. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński schiet op doel. Babiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 4:0

64e minuut.
Klungelig pakt Sonjić de bal. Komarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonjić onderschept slim de pass. Sonjić draait met de bal, schiet en ... Babiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 5:0

68e minuut.
Madejczyk passt de bal in één keer door. Sonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonjić passt de bal met de wreef. Skuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 6:0

72e minuut.
Milić rent richting de bal. Grecu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trivković maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiapuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kužat de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Raviele speelt de bal door. Kayserililer is nu in balbezit. Skuczyński rent richting de bal. Sonjić heeft problemen om de bal te vangen. Sonjić haalt uit met een fantastische trap. Babiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
van Mele geeft een hoge lob. Daar is Madejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inzerillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inzerillo passt de bal zonder na te denken. Raviele geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kayserililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński is nu in balbezit. Inzerillo onderschept slim de pass. Kayserililer is nu in balbezit. Kayserililer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Raviele bereikt de bal nog maar net als eerste. Raviele geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Papović de bal onder controle te krijgen. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 25%, FK Ljiljan Tuzla 75%.
Kruskik Bronx - FK Ljiljan Tuzla 6:0