Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 18:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Słowiański Gród
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Słowian Lublin Furia Kołobrzeg
532:5D,WL,e Tactiek o_v2L
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


12e minuut.
Falzon speelt de bal door. Chagas rent richting de bal. Chagas speelt de bal door. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... Huayamave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dzięgielewski met een sublieme pass. Dézsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech speelt de bal door. Dézsy is nu in balbezit. Dézsy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nady kopt de bal weg. Falzon met een sublieme pass. Merkl probeert naar een medespeler te passen. Nady rent richting de bal. Nady haalt uit met een fantastische trap. Huayamave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Merkl speelt de bal door. Falzon met een sublieme pass. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Furia Kołobrzeg 0:1

24e minuut.
Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsy verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsy passt de bal met de wreef. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dézsy rent richting de bal. Daar is Dézsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dézsy geeft een lange en hoge pass. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Marchlewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chagas is nu in balbezit. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas verovert de bal door een tackle van achteren. Chagas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Marchlewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dézsy is nu in balbezit. Chagas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chagas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Chagas is nu in balbezit. Dzięgielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzięgielewski speelt de bal door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Moceanu geeft een hoge lob. Dézsy kopt de bal weg. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Słowian Lublin - Furia Kołobrzeg 1:1

43e minuut.
Inworp. Dzięgielewski met de inworp. Dézsy geeft een hoge lob. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 44%, Furia Kołobrzeg 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Słowian Lublin - Furia Kołobrzeg 1:1

48e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz geeft een hoge lob. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Merkl rent richting de bal. Merkl passt de bal zonder na te denken. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel. Huayamave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Furia Kołobrzeg 1:2

59e minuut.
Moceanu is nu in balbezit. Merkl begaat een overtreding. Moceanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arsenescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dézsy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. Moceanu passt de bal zonder na te denken. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu geeft de bal voor. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt Arsenescu de bal. Mijata rent richting de bal. Nady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nady krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 44%, Furia Kołobrzeg 56%.
Słowian Lublin - Furia Kołobrzeg 1:2