Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów Centrum Zerkov
7009_triangle Tactiek Gestonówka 532
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.1 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Inworp. Dvorský met de inworp. Berbelidis speelt de bal door. Dvorský is nu in balbezit. Dvorský geeft een hoge lob. Fochesato bokst de bal weg.

16e minuut.
Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins verovert de bal door een tackle van achteren. Sypiański speelt de bal door. Sauda rent richting de bal. Sauda geeft een hoge lob. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hải Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hải Hà is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berbelidis met een snel genomen vrije trap. Ralev heeft problemen om de bal te vangen. Melogno is nu in balbezit. Melogno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pürg rent richting de bal. Pürg met een sublieme pass. Aguiar rent richting de bal. Aguiar passt de bal met de wreef. Negro is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aguiar geeft de bal voor. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Negro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tocantins is nu in balbezit. Tocantins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguiar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sauda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sauda is nu in balbezit. Sauda passt de bal met de wreef. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki haalt uit met een fantastische trap. Bichado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Centrum Zerkov 1:0

37e minuut.
Hải Hà rent richting de bal. Hải Hà passt de bal met de wreef. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno is nu in balbezit. Melogno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mai Hùng geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguiar de bal. Aguiar geeft een lange en hoge pass. Negro rent richting de bal. Negro haalt uit met een fantastische trap. Bichado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 46%, Centrum Zerkov 54%.
FC Biała Tuchów - Centrum Zerkov 1:0

53e minuut.
Sypiański passt de bal met de wreef. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda geeft een lange en hoge pass. Daar is Mai Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malicki is nu in balbezit. Malicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Centrum Zerkov 2:0

56e minuut.
Hải Hà speelt de bal door. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis passt de bal zonder na te denken. Melogno is nu in balbezit. Melogno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pürg geeft een hoge lob. Negro rent richting de bal. Aguiar speelt de bal door. Malicki is nu in balbezit. Malicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Negro rent richting de bal. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft de bal voor. Daar is Malicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Álvarez Figaredo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sauda passt de bal met de wreef. Malicki is nu in balbezit. Negro rent richting de bal. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Sauda met de inworp. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft een lange en hoge pass. Negro krijgt zijn hoofd ertegen. Bichado bokst de bal weg.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vágvölgyi stond buitenspel. Podstawek komt het veld opgelopen. Brzeszczyński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Álvarez Figaredo probeert naar een medespeler te passen. Malicki rent richting de bal. Malicki probeert naar een medespeler te passen. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Huybrechts passt de bal in één keer door. Álvarez Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Figaredo passt de bal zonder na te denken. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Bichado bokst de bal weg. Podstawek rent richting de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Centrum Zerkov 3:0

85e minuut.
Sauda is nu in balbezit. Sauda passt de bal met de wreef. Malicki is nu in balbezit. Malicki haalt uit met een fantastische trap. Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Centrum Zerkov 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 33%, Centrum Zerkov 67%.
FC Biała Tuchów - Centrum Zerkov 4:0