Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dynamoo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3889
dynamoo Kurzan
me Tactiek 442
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
excellent Passen solid
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Oprişan passt de bal met de wreef. Puştea rent richting de bal. Gibadło onderschept slim de pass. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. Ölmezer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Blondel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - Kurzan 1:0

13e minuut.
Demiray kopt de bal weg. Ullerup kan de bal niet met de borst controleren. Ullerup passt de bal in één keer door. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gibadło verovert de bal door een tackle van achteren. Gibadło met een sublieme pass. Saco Vértiz met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gibadło draait met de bal, schiet en ... Ölmezer speelt de bal door. Cozma probeert naar een medespeler te passen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dimitrie rent richting de bal. Dimitrie geeft een lange en hoge pass. Bejan kopt de bal weg. Raţă rent richting de bal. Raţă haalt uit met een fantastische trap. Hercegfalvi bokst de bal weg. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Blondel geeft de bal voor. Sârgu probeert de bal aan de voet te houden. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. Ölmezer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - Kurzan 2:0

26e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Saco Vértiz is nu in balbezit. Saco Vértiz passt de bal in één keer door. Gibadło heeft problemen om de bal te vangen. Gibadło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ullerup is nu in balbezit. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică passt de bal zonder na te denken. Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea schiet op doel. Ölmezer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamoo 39%, Kurzan 61%.
dynamoo - Kurzan 2:0

56e minuut.
Dimitrie kopt de bal weg. Saco Vértiz rent richting de bal. Saco Vértiz passt de bal zonder na te denken. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Miriuţă komt het veld opgelopen. Frühbeis komt het veld opgelopen. Rolnik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rolnik de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pâslaru rent richting de bal. Strašek kopt de bal weg. Nică kan de bal niet met de borst controleren. Ullerup verovert de bal door een tackle van achteren. Ullerup draait met de bal, schiet en ... Hercegfalvi bokst de bal weg.

82e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Demiray rent richting de bal. Demiray met een sublieme pass. Ullerup is nu in balbezit. Ullerup draait met de bal, schiet en ... Hercegfalvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamoo 38%, Kurzan 62%.
dynamoo - Kurzan 2:0