Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teiuș Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2617
S.C. Teius Efraim
liga 4 Tactiek Training
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen solid


4e minuut.
El Awzai geeft de bal voor. Pietreanu kopt de bal weg. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet onderschept slim de pass. Mtimet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
El Awzai rent richting de bal. Mtimet rent richting de bal. Pietreanu onderschept slim de pass. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Niedorobek kopt de bal weg. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aldrete zijn tegenspeler op de grond. Aldrete krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fernandès probeert naar een medespeler te passen. El Awzai is nu in balbezit. El Awzai passt de bal met de wreef. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Roselló passt de bal met de wreef. Mtimet is nu in balbezit. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet verovert de bal door een tackle van achteren. Mtimet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Efraim 0:1

31e minuut.
Râpanu met een sublieme pass. Gressó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buscan. Buscan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan geeft de bal voor. Roselló kopt de bal weg. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan met een sublieme pass. Mtimet rent richting de bal. El Awzai is nu in balbezit. El Awzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Efraim 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 79%, Efraim 21%.
S.C. Teius - Efraim 0:2

49e minuut.
Fernandès speelt de bal door. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai met een sublieme pass. Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet schiet op doel. Iorgulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mtimet rent richting de bal. Mtimet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Blanco met de inworp. Roselló rent richting de bal. Linares rent richting de bal. Roselló onderschept slim de pass. Roselló geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Roselló onderschept slim de pass. Roselló passt de bal met de wreef. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Efraim 0:3

80e minuut.
Gressó verovert de bal door een tackle van achteren. Gressó speelt de bal door. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov haalt uit met een fantastische trap. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Efraim 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 60%, Efraim 40%.
S.C. Teius - Efraim 1:3