Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:50
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC SPace Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 622
AC SPace Crias do Terrão - SCCP
442 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Porsche probeert naar een medespeler te passen. Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomazzi speelt de bal door. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Barrichello rent richting de bal. Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi passt de bal met de wreef. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. Ciepiela onderschept slim de pass. Ciepiela met een sublieme pass. Barrichello rent richting de bal. Barrichello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 65%, Crias do Terrão - SCCP 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC SPace - Crias do Terrão - SCCP 0:0

47e minuut.
Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi passt de bal in één keer door. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. Drezdenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - Crias do Terrão - SCCP 0:1

47e minuut.
Biesik met een sublieme pass. Buchwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Buchwald rent richting de bal. Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Escudero zijn tegenspeler op de grond. Sales roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sales kan niet meer verder spelen. Oponente komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dunga passt de bal zonder na te denken. Buchwald bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosalém. Rosalém krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Oponente kopt de bal weg. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente passt de bal in één keer door. Tomazzi rent richting de bal. Tomazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tomazzi probeert naar een medespeler te passen. Porsche is nu in balbezit. Porsche met een sublieme pass. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 69%, Crias do Terrão - SCCP 31%.
AC SPace - Crias do Terrão - SCCP 0:1