Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dinamo2023 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1278
dinamo2023 Jon.AsUL
elc Tactiek 5-3-2 Jon
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten formidable
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Rokita geeft een lange en hoge pass. Marchini kopt de bal weg. Potroviţa is nu in balbezit. Marchini is nu in balbezit. Marchini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rokita passt de bal met de wreef. Florescu rent richting de bal. Florescu passt de bal in één keer door. Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa haalt uit met een fantastische trap. Karpel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbanek zal de hoekschop nemen. Potroviţa maakt een snoekduik en kopt de bal. Karpel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Peschke onderschept slim de pass. Urbanek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek speelt de bal door. Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Grzeszczak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mezaroş de bal onder controle te krijgen. Roumeliotis geeft de bal voor. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Roumeliotis geeft een hoge lob. Potroviţa kopt de bal weg. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ... Karpel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - Jon.AsUL 0:1

17e minuut.
Marchini passt de bal in één keer door. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek geeft een hoge lob. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sant Fournier geeft de bal voor. Peschke rent richting de bal. Urbanek begaat een overtreding. Urbanek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
de Bie is nu in balbezit. Urbanek onderschept slim de pass. Urbanek met een sublieme pass. Marchini rent richting de bal. Marchini haalt uit met een fantastische trap. Karpel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghiugan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - Jon.AsUL 0:2

34e minuut.
Florescu is nu in balbezit. Florescu speelt de bal door. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Charles kopt de bal weg. Peschke rent richting de bal. Urbanek geeft een hoge lob. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa schiet op doel. Karpel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchini rent richting de bal. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - Jon.AsUL 0:3

39e minuut.
Lolov rent richting de bal. Lolov geeft een lange en hoge pass. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu schiet op doel. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezaroş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florescu geeft een lange en hoge pass. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Urbanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbanek speelt de bal door. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ... Karpel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 56%, Jon.AsUL 44%.
dinamo2023 - Jon.AsUL 0:3

47e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Marchini rent richting de bal. Marchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - Jon.AsUL 0:4

58e minuut.
Florescu met een sublieme pass. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş speelt de bal door. Daar is Potroviţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potroviţa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aulik speelt de bal door. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş passt de bal in één keer door. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa schiet op doel. Karpel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Potroviţa de bal. Potroviţa speelt de bal door. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini schiet op doel. Karpel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - Jon.AsUL 0:5

70e minuut.
Urbanek speelt de bal door. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Potroviţa de bal. Potroviţa draait met de bal, schiet en ... Karpel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sen heeft problemen om de bal te vangen. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa passt de bal in één keer door. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Peschke rent richting de bal. Aulik verovert de bal door een tackle van achteren. Aulik geeft een hoge lob. Marchini is nu in balbezit. Marchini haalt uit met een fantastische trap. Karpel bokst de bal weg.

80e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan geeft een hoge lob. Inworp. Mezaroş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aulik geeft de bal voor. Mezaroş kopt de bal weg. Urbanek met een sublieme pass. Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa draait met de bal, schiet en ... Karpel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Florescu probeert naar een medespeler te passen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mezaroş. Mezaroş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 50%, Jon.AsUL 50%.
dinamo2023 - Jon.AsUL 0:5