Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnică Timisoara Grün Weiss Zerbst
eu Tactiek 352
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Caliktor met een snelle inworp. Klopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Loch kopt de bal weg. Karaer is nu in balbezit. Karaer met een sublieme pass. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Neikes verovert de bal door een tackle van achteren. Caliktor rent richting de bal. Lohrmann maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lohrmann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lohrmann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Kotysch geeft een hoge lob. Immig bereikt de bal nog maar net als eerste. Immig geeft de bal voor. Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seiderer met een harde bal richting middenveld. González Jiménez kopt de bal weg. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel. Seiderer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pfeiffer passt de bal met de wreef. Pietsch is nu in balbezit. González Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Jiménez krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Caliktor geeft de bal voor. Karaer probeert naar een medespeler te passen. González Jiménez probeert de bal aan de voet te houden. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki draait met de bal, schiet en ... Seiderer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kádár probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnică Timisoara - Grün Weiss Zerbst 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnică Timisoara 35%, Grün Weiss Zerbst 65%.
Politehnică Timisoara - Grün Weiss Zerbst 1:0

51e minuut.
Kełkowiecki rent richting de bal. Kotysch is nu in balbezit. Kełkowiecki onderschept slim de pass. Kełkowiecki draait met de bal, schiet en ... Seiderer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Loch passt de bal in één keer door. Immig rent richting de bal. Immig geeft de bal voor. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Loch geeft de bal voor. Daar is Abenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Seiderer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnică Timisoara - Grün Weiss Zerbst 2:0

61e minuut.
Loch geeft een lange en hoge pass. Abenberg rent richting de bal. Abenberg passt de bal in één keer door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
González Jiménez passt de bal met de wreef. Pietsch heeft problemen om de bal te vangen. Pietsch speelt de bal door. Pinz rent richting de bal. Pinz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Caliktor geeft een lange en hoge pass. González Jiménez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietsch. Pietsch krijgt een gele kaart. González Jiménez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. González Jiménez kan niet meer verder spelen. Turowski komt het veld opgelopen. Immig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Seiderer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hagedorn rent richting de bal. Inworp. Karaer met de inworp. Klungelig pakt Turowski de bal. Turowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnică Timisoara - Grün Weiss Zerbst 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnică Timisoara 33%, Grün Weiss Zerbst 67%.
Politehnică Timisoara - Grün Weiss Zerbst 3:0