Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: "U"_CRAIOVA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2469
`U`_CRAIOVA Warta Gorzów
szy Tactiek Specjalna
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 27.8
solid Schieten average
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


16e minuut.
Doeltrap. Fulga trapt de bal weg. Daar is Mingardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingardi geeft de bal voor. Mahimar maakt een snoekduik en kopt de bal. Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Wrona met de inworp. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Waligóra geeft een hoge lob. Carcalete kopt de bal weg. Mingardi is nu in balbezit. Mingardi geeft een hoge lob. Mahimar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mingardi rent richting de bal. Mingardi speelt de bal door. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Asma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 1:0

36e minuut.
Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Mingardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardi met een sublieme pass. Mahimar heeft problemen om de bal te vangen. Mahimar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mahimar de bal. Mahimar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 40%, Warta Gorzów 60%.
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 1:0

46e minuut.
Rüssel komt het veld opgelopen. Kostrubski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Carcalete passt de bal in één keer door. Daar is Mingardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingardi geeft de bal voor. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Asma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 2:0

60e minuut.
Szajter kopt de bal weg. Pert rent richting de bal. Pert geeft een hoge lob. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Enjamio met een snelle inworp. Pert speelt de bal door. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar draait met de bal, schiet en ... Asma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar onderschept slim de pass. Mahimar geeft de bal voor. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Pert met een snelle inworp. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete geeft de bal voor. Năstăsescu krijgt zijn hoofd ertegen. Asma bokst de bal weg.

66e minuut.
Waligóra onderschept slim de pass. Waligóra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mingardi met een snelle inworp. Carcalete geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mahimar de bal. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 3:0

69e minuut.
Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz geeft de bal voor. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 4:0

71e minuut.
Szajter heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete met een sublieme pass. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 5:0

75e minuut.
Asma met een sublieme pass. Carcalete speelt de bal door. Klungelig pakt Szajter de bal. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 6:0

78e minuut.
Pavelek geeft een lange en hoge pass. Daar is Szajter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu is nu in balbezit. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Waligóra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carcalete speelt de bal door. Mahimar rent richting de bal. Mahimar haalt uit met een fantastische trap. Kostrubski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mingardi neemt de hoekschop. Daar is Mahimar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahimar draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 39%, Warta Gorzów 61%.
`U`_CRAIOVA - Warta Gorzów 6:0