Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:50
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Neveners Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3438
Neveners İnter Milan
taksa Tactiek Eka taktik
59% Balbezit 41%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 31.8
good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Groblewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kabić met een snelle inworp. Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannibal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Groblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tufekdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Tufekdžić probeert naar een medespeler te passen. Szadołowski rent richting de bal. Szadołowski draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Czeczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu geeft een hoge lob. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ciepły rent richting de bal. Met opzet legt Veysəloğlu zijn tegenspeler op de grond. Ciepły is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciepły zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - İnter Milan 1:0

40e minuut.
Doeltrap. Muñoz met een harde bal richting middenveld. Hüseynli kopt de bal weg. Szadołowski rent richting de bal. Szadołowski schiet op doel. Muñoz bokst de bal weg.

43e minuut.
Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek passt de bal met de wreef. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 49%, İnter Milan 51%.
Neveners - İnter Milan 1:0

62e minuut.
Veysəloğlu geeft een hoge lob. Czeczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek rent richting de bal. Karolek haalt uit met een fantastische trap. Stalev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - İnter Milan 2:0

64e minuut.
Kabić geeft een hoge lob. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek passt de bal in één keer door. Czeczot rent richting de bal. Czeczot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czeczot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Zsámboki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tufekdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufekdžić geeft de bal voor. Parys kan de bal niet met de borst controleren. Hannibal rent richting de bal. Hannibal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Stalev speelt de bal door. Karolek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Səfərov. Səfərov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 45%, İnter Milan 55%.
Neveners - İnter Milan 2:0