Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żołnierze Wyklęci ____Ruch ChoRzów
AK new mir 4-3-3 Tactiek 5122222
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 30.3
outstanding Schieten average
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Sauda geeft een hoge lob. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński passt de bal in één keer door. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mazowiecki met de inworp. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Cornu springt en kopt de bal. Rogowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Gorzkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Melechowicz de bal. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Lucescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Luzifer kopt de bal weg. Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu is nu in balbezit. Cornu draait met de bal, schiet en ... Sauda probeert de bal aan de voet te houden. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Balaban passt de bal met de wreef. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz geeft de bal voor. Lucescu springt en kopt de bal. Rogowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 1:0

20e minuut.
Luzifer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cornu kopt de bal weg. Asero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu onderschept slim de pass. Lucescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Puente probeert naar een medespeler te passen. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz met een sublieme pass. Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz passt de bal met de wreef. Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak heeft problemen om de bal te vangen. Pietrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak probeert naar een medespeler te passen. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 2:0

30e minuut.
Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Depaepe is nu in balbezit. Pietrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Lucescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 3:0

32e minuut.
Cornu probeert naar een medespeler te passen. Depaepe heeft problemen om de bal te vangen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Rogowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 4:0

33e minuut.
Mazowiecki met een snelle inworp. Depaepe kan de bal niet met de borst controleren. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak draait met de bal, schiet en ... Rogowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 5:0

35e minuut.
Cornu is nu in balbezit. Cornu met een sublieme pass. Lucescu rent richting de bal. Lucescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Asero heeft problemen om de bal te vangen. Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski probeert naar een medespeler te passen. Cornu is nu in balbezit. Cornu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Puente passt de bal in één keer door. Melechowicz heeft problemen om de bal te vangen. Melechowicz passt de bal met de wreef. Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Pietrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baets begaat een overtreding. Lucescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melechowicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melechowicz wilt de vrije trap nemen. Puente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Luzifer rent richting de bal. Luzifer geeft een hoge lob. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 6:0

45e minuut.
Puente rent richting de bal. Puente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Melechowicz de bal. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Lucescu springt en kopt de bal. Rogowski bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żołądek komt het veld opgelopen. Ślusarski komt het veld opgelopen. Männimets komt het veld opgelopen. Nycz komt het veld opgelopen. Melechowicz met een snelle inworp. Pietrzak heeft problemen om de bal te vangen. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Lucescu springt en kopt de bal. Rogowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 27%, ____Ruch ChoRzów 73%.
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 6:0

55e minuut.
Nycz geeft de bal voor. Inworp. Mazowiecki met een snelle inworp. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak haalt uit met een fantastische trap. Rogowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Sauda kopt de bal weg. Żołądek geeft een lange en hoge pass. Männimets kopt de bal weg. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Männimets geeft een hoge lob. Ślusarski is nu in balbezit. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu geeft een lange en hoge pass. Lucescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 7:0

65e minuut.
Pietrzak passt de bal met de wreef. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz passt de bal in één keer door. Daar is Pietrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrzak schiet op doel. Rogowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Melechowicz geeft de bal voor. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel. Rogowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Sauda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 8:0

75e minuut.
Mazowiecki kopt de bal weg. Männimets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucescu rent richting de bal. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Depaepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ślusarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarski geeft de bal voor. Cornu is nu in balbezit. Cornu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 9:0

83e minuut.
Asero bereikt de bal nog maar net als eerste. Asero met een sublieme pass. Gareca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu onderschept slim de pass. Cornu haalt uit met een fantastische trap. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Mazowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 10:0

88e minuut.
Klungelig pakt Gareca de bal. Ślusarski met een sublieme pass. Melechowicz geeft een hoge lob. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak schiet op doel. Rogowski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ślusarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lucescu krijgt zijn hoofd ertegen. Rogowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 14%, ____Ruch ChoRzów 86%.
Żołnierze Wyklęci - ____Ruch ChoRzów 11:0