Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Gradol team G. D. Relemé
maja Tactiek releme-532C
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
61.6 gemiddelde waardering 66
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
do Paraná probeert naar een medespeler te passen. Habeth rent richting de bal. Habeth speelt de bal door. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vidinha is nu in balbezit. do Paraná bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha maakt een afschuwelijke overtreding. Vidinha krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Habeth rent richting de bal. Reuser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habeth. Habeth krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Crispim kopt de bal weg. Vidinha rent richting de bal. Vidinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:1

36e minuut.
Crispim passt de bal met de wreef. Vidinha rent richting de bal. Met opzet legt Mykland zijn tegenspeler op de grond. Mykland krijgt een gele kaart. Vidinha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidinha wilt de vrije trap nemen. Giovennazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Crispim rent richting de bal. Crispim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sesimbra neemt de hoekschop. Bauwens heeft problemen om de bal te vangen. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Açores Silva onderschept slim de pass. Açores Silva probeert naar een medespeler te passen. Sesimbra geeft een hoge lob. Crispim is nu in balbezit. Crispim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:2

42e minuut.
Habeth rent richting de bal. Habeth passt de bal met de wreef. do Paraná probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidinha rent richting de bal. Vidinha draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 70%, G. D. Relemé 30%.
Gradol team - G. D. Relemé 0:3

50e minuut.
Vidinha is nu in balbezit. Vidinha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crispim de bal. Crispim draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:4

58e minuut.
Habeth is nu in balbezit. Habeth met een sublieme pass. Matamouros probeert naar een medespeler te passen. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Matamouros probeert naar een medespeler te passen. Porto rent richting de bal. Sequeira verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeira geeft een hoge lob. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:5

74e minuut.
Sesimbra verovert de bal door een tackle van achteren. Sesimbra passt de bal met de wreef. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha schiet op doel. Giovennazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:6

78e minuut.
Viola is nu in balbezit. Viola geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sequeira de bal onder controle te krijgen. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bauwens speelt de bal door. Muradbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradbegović geeft de bal voor. Crispim is nu in balbezit. Crispim schiet op doel. Giovennazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:7

84e minuut.
Crispim geeft de bal voor. Klungelig pakt Reuser de bal. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:8

89e minuut.
Sesimbra rent richting de bal. Sesimbra passt de bal in één keer door. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha schiet op doel. Giovennazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - G. D. Relemé 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 61%, G. D. Relemé 39%.
Gradol team - G. D. Relemé 0:9