Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Lotus Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Raja s klupe -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
5-sigurno Tactiek do sprawdzenia
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Banach met een sublieme pass. Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach geeft een hoge lob. Lafuente Sancha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 0:1

8e minuut.
Gwiżdż rent richting de bal. Aarikka rent richting de bal. Aarikka geeft de bal voor. Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuanella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kiełkowski met een sublieme pass. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drygiannakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drygiannakis krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zuanella rent richting de bal. Ignacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignacio passt de bal met de wreef. Zuanella rent richting de bal. Zuanella draait met de bal, schiet en ... Medgyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Contra geeft een hoge lob. Heras heeft problemen om de bal te vangen. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja s klupe - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:1

25e minuut.
Drygiannakis is nu in balbezit. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Karaali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brochocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Brochocki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:1

39e minuut.
Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo geeft een lange en hoge pass. Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuanella haalt uit met een fantastische trap. Medgyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Delage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Honkasalo zal de hoekschop nemen. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal. Medgyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 57%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 43%.
Raja s klupe - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:1

50e minuut.
Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek passt de bal in één keer door. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki draait met de bal, schiet en ... bin Husin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 3:1

53e minuut.
Aarikka verovert de bal door een tackle van achteren. Contra kan de bal niet met de borst controleren. Zuanella is nu in balbezit. Zuanella schiet op doel. Medgyesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Banach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zuanella rent richting de bal. Delage maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Delage moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Delage schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Deleanu passt de bal zonder na te denken. Contra rent richting de bal. Labbé begaat een overtreding. Labbé krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gwiżdż passt de bal in één keer door. Lafuente Sancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Deleanu zijn tegenspeler op de grond. Deleanu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lafuente Sancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente Sancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo geeft een hoge lob. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal. Medgyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Heras rent richting de bal. Brochocki onderschept slim de pass. Brochocki geeft een lange en hoge pass. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap. bin Husin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek passt de bal zonder na te denken. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap. bin Husin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Labbé de bal. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:1

65e minuut.
Ignacio met een sublieme pass. Banach geeft de bal voor. Kiełkowski is nu in balbezit. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignacio onderschept slim de pass. Lafuente Sancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Medgyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Brochocki rent richting de bal. Zidane is nu in balbezit. Labbé is nu in balbezit. Contra onderschept slim de pass. Contra geeft een hoge lob. bin Husin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu rent richting de bal. Deleanu geeft een hoge lob. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki schiet op doel. bin Husin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Aarikka rent richting de bal. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra passt de bal met de wreef. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Medgyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 57%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 43%.
Raja s klupe - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:1