Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
BP FC Wiejscy Kopacze
5-2-1-2(new) Tactiek Buczo
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Carne rent richting de bal. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali met een sublieme pass. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carne rent richting de bal. Carne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ponciano is nu in balbezit. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Ponciano onderschept slim de pass. Ponciano geeft een hoge lob. Terrazas krijgt zijn hoofd ertegen. Mularczyk bokst de bal weg.

14e minuut.
Pinoniemi passt de bal in één keer door. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft een hoge lob. Terrazas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Khacheridi met de inworp. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nikiporavičius rent richting de bal. Carne verovert de bal door een tackle van achteren. Carne passt de bal in één keer door. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. Laszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Laszczak niet meer kan verder spelen. Watts komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lira stond buitenspel. Wąsik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu draait met de bal, schiet en ... Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan passt de bal zonder na te denken. Pasquali is nu in balbezit. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lira kopt de bal weg. Terrazas rent richting de bal. Wąsik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terrazas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lira legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mularczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 51%, Wiejscy Kopacze 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BP FC - Wiejscy Kopacze 0:0

55e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Kaźmierkiewicz onderschept slim de pass. Kaźmierkiewicz geeft de bal voor. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khacheridi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Terrazas krijgt zijn hoofd ertegen. Mularczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. van der Vinne komt het veld opgelopen. Bęben komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben onderschept slim de pass. Bęben met een sublieme pass. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terrazas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Khacheridi speelt de bal door. Klungelig pakt Ponciano de bal. Ponciano passt de bal zonder na te denken. Lira rent richting de bal. Lira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Khacheridi speelt de bal door. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Terrazas rent richting de bal. Terrazas schiet op doel. Mularczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pytlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlak geeft een lange en hoge pass. Garcés kan de bal niet met de borst controleren. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 45%, Wiejscy Kopacze 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BP FC - Wiejscy Kopacze 0:0