Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt KS Przystankersi
Pantera Tactiek rzondło
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Chrząstowski passt de bal in één keer door. Minetti is nu in balbezit. Minetti passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:1

4e minuut.
Chrząstowski met de inworp. Minetti is nu in balbezit. Minetti passt de bal zonder na te denken. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Spychalski probeert de bal aan de voet te houden. Kędzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:2

7e minuut.
Minetti geeft de bal voor. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Klungelig pakt Serwotka de bal. Vuray is nu in balbezit. Vuray haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Vuray rent richting de bal. Vuray schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:3

9e minuut.
Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft een hoge lob. Kołodziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray onderschept slim de pass. Vuray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Riihioja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murakas met een sublieme pass. Minetti kopt de bal weg. Vuray rent richting de bal. Vuray draait met de bal, schiet en ... Kędzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray is nu in balbezit. Sevgi onderschept slim de pass. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:4

19e minuut.
Butrym rent richting de bal. Minetti verovert de bal door een tackle van achteren. Minetti geeft een hoge lob. Hoàng Hưng springt en kopt de bal. Kędzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:5

23e minuut.
Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski geeft de bal voor. Vuray rent richting de bal. Vuray draait met de bal, schiet en ... Kędzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ćmich rent richting de bal. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Butrym begaat een overtreding. Butrym krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klaudzinski speelt de bal door. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sevgi. Sevgi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:6

44e minuut.
Ćmich kopt de bal weg. Daar is Negm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul geeft een hoge lob. Jazvec springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 62%, KS Przystankersi 38%.
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:6

50e minuut.
Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft een hoge lob. Chrząstowski kopt de bal weg. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Chrząstowski kopt de bal weg. Vuray heeft problemen om de bal te vangen. Vuray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kędzia trapt de bal weg van het doel. Butrym kopt de bal weg. Jazvec probeert naar een medespeler te passen. Bochenek is nu in balbezit. Bochenek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kołodziej geeft een lange en hoge pass. Balul probeert naar een medespeler te passen. Riihioja geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Witczak komt het veld opgelopen. Agazzoni komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Balul kopt de bal weg. Fidler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negm is nu in balbezit. Fidler onderschept slim de pass. Fidler schiet op doel. Murakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo komt het veld opgelopen. Dumur komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur rent richting de bal. Dumur haalt uit met een fantastische trap. Kędzia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 57%, KS Przystankersi 43%.
Zegrze Nieporęt - KS Przystankersi 0:7