Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: A.S Pozzo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
A.S Pozzo Mission FC 2011
Sweep Tactiek Her_wind_b
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 61.5
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Mermeryan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebesoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Lincz rent richting de bal. Zbožínek onderschept slim de pass. Cebesoy probeert naar een medespeler te passen. Majearu rent richting de bal. Majearu draait met de bal, schiet en ... de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majearu is nu in balbezit. Majearu schiet op doel. de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:1

12e minuut.
Cebesoy passt de bal met de wreef. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Majearu rent richting de bal. Majearu draait met de bal, schiet en ... de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cebesoy met een snelle inworp. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu onderschept slim de pass. Majearu schiet op doel. de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:2

14e minuut.
Majearu rent richting de bal. Verreault begaat een overtreding. Majearu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zbožínek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitrea kopt de bal weg. Majearu probeert de bal aan de voet te houden. Mitrea rent richting de bal. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ledesma de bal. de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cebesoy rent richting de bal. Cebesoy passt de bal zonder na te denken. Majearu is nu in balbezit. Majearu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stadnik de bal onder controle te krijgen. de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Koltai kopt de bal weg. Daar is Megyei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. de la Rosa bokst de bal weg.

20e minuut.
Gregor is nu in balbezit. Gregor met een sublieme pass. Koltai is nu in balbezit. Mitrea rent richting de bal. Mitrea schiet op doel. de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana geeft een lange en hoge pass. Mermeryan probeert de bal aan de voet te houden. Cebesoy geeft de bal voor. Mitrea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:3

26e minuut.
Lincz rent richting de bal. Miriuta onderschept slim de pass. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai schiet op doel. de la Rosa bokst de bal weg.

27e minuut.
Koltai rent richting de bal. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal met de wreef. Megyei rent richting de bal. Megyei geeft een hoge lob. de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cebesoy geeft een lange en hoge pass. Koltai kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitrea de bal. Majearu is nu in balbezit. Majearu draait met de bal, schiet en ... de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stadnik kopt de bal weg. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Gregor kopt de bal weg. Mitrea rent richting de bal. Mitrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mitrea passt de bal met de wreef. Megyei is nu in balbezit. Megyei met een sublieme pass. Klungelig pakt Koltai de bal. Koltai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai passt de bal zonder na te denken. Majearu is nu in balbezit. Majearu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stadnik de bal onder controle te krijgen. de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Miriuta speelt de bal door. Marie rent richting de bal. Majearu onderschept slim de pass. Majearu draait met de bal, schiet en ... de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:4

38e minuut.
Majearu is nu in balbezit. Majearu passt de bal in één keer door. Koltai speelt de bal door. Megyei is nu in balbezit. Megyei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koltai geeft de bal voor. Mitrea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zbožínek passt de bal met de wreef. Megyei heeft problemen om de bal te vangen. Megyei met een sublieme pass. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koltai heeft problemen om de bal te vangen. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea draait met de bal, schiet en ... de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:5

45e minuut.
Marie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Megyei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koltai geeft een hoge lob. Majearu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 79%, Mission FC 2011 21%.
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:5

47e minuut.
Koltai passt de bal met de wreef. Majearu is nu in balbezit. Majearu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mitrea de bal. Mitrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:6

50e minuut.
Inworp. Cebesoy met een snelle inworp. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Mitrea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Koltai speelt de bal door. Megyei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magdziarz. Magdziarz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de la Rosa met een harde bal richting middenveld. Cebesoy kopt de bal weg. Majearu is nu in balbezit. Majearu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Majearu rent richting de bal. Majearu geeft de bal voor. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. de la Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:7

63e minuut.
Mermeryan heeft problemen om de bal te vangen. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Majearu rent richting de bal. Majearu draait met de bal, schiet en ... de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Verreault passt de bal in één keer door. Cebesoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebesoy passt de bal zonder na te denken. Majearu is nu in balbezit. Majearu haalt uit met een fantastische trap. de la Rosa bokst de bal weg. Klungelig pakt Stadnik de bal. Majearu rent richting de bal. Majearu schiet op doel. de la Rosa bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledesma. Majearu raakt geblesseerd tijdens het duel. Miriuta met een snel genomen vrije trap. Majearu maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyei rent richting de bal. Megyei schiet op doel. de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:8

73e minuut.
Mitrea passt de bal in één keer door. Majearu is nu in balbezit. Marie rent richting de bal. Majearu onderschept slim de pass. Majearu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma geeft de bal voor. Ruiz de Lopera speelt de bal door. Megyei rent richting de bal. Megyei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cebesoy is nu in balbezit. Cebesoy passt de bal met de wreef. Megyei is nu in balbezit. Megyei haalt uit met een fantastische trap. de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:9

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ledesma de bal onder controle te krijgen. Magdziarz geeft een hoge lob. Dules kopt de bal weg. Pisont rent richting de bal. Pisont haalt uit met een fantastische trap. Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cebesoy speelt de bal door. Miriuta geeft een hoge lob. Megyei is nu in balbezit. Mitrea rent richting de bal. Mitrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 73%, Mission FC 2011 27%.
A.S Pozzo - Mission FC 2011 0:9